Hirmagazin.eu
Főoldal » Hoppá: egy olajsejk kérte meg Bangó Margit kezét!
Bulvár

Hoppá: egy olajsejk kérte meg Bangó Margit kezét!

Bangó Margitnak különleges leánykérése volt – Tajpejben szerette volna nőül venni egy olajsejk, de az énekesnő kikosarazta a férfit.

Bangó Margit nem született jólétbe – egy vásárosnaményi szegény családban nőtt fel, ahol néha karácsonyfára sem futotta az ünnepekkor. Ennek ellenére ő mindig is büszke volt otthonára, ahol most múzeuma nyílik. És bár lett volna lehetősége új életet kezdeni egy egzotikus, távoli országban, ő mégis Magyarország mellett döntött. Az énekesnő ugyanis egy tajpeji fellépése után házassági ajánlatot kapott.

“A koncert után odajött egy olajsejk, hogy megkéri a kezemet. A tolmácsunk fordított. Jóképű volt, kicsit bandzsított, de ez belefért az olajvagyonba” – mesélte a művésznő a Borsnak.

“Azt nem árulta el, hányadik feleségének szánt. Mondtam neki, ha ilyen felkérésekre igent mondanék, minden országban férjhez mehettem volna. A zenekarom persze nógatott: mondjál igent, mondjál már igent! De engem nem lehet megvenni, a szívemre hallgattam. Nem tudom, hogy jól tettem-e, de az biztos, hogy bele tudok nézni a tükörbe.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Tömegpánik és halálfélelem: több ezer ember rekedt a szűk utcákban Majka buliján

Géza

Ekkora meglepetés még nem ért utcazenészt

info

Sarka Kata nem volt boldog

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------