Image default
Bulvár

Hoppá: egy olajsejk kérte meg Bangó Margit kezét!

Bangó Margitnak különleges leánykérése volt – Tajpejben szerette volna nőül venni egy olajsejk, de az énekesnő kikosarazta a férfit.

Bangó Margit nem született jólétbe – egy vásárosnaményi szegény családban nőtt fel, ahol néha karácsonyfára sem futotta az ünnepekkor. Ennek ellenére ő mindig is büszke volt otthonára, ahol most múzeuma nyílik. És bár lett volna lehetősége új életet kezdeni egy egzotikus, távoli országban, ő mégis Magyarország mellett döntött. Az énekesnő ugyanis egy tajpeji fellépése után házassági ajánlatot kapott.

“A koncert után odajött egy olajsejk, hogy megkéri a kezemet. A tolmácsunk fordított. Jóképű volt, kicsit bandzsított, de ez belefért az olajvagyonba” – mesélte a művésznő a Borsnak.

“Azt nem árulta el, hányadik feleségének szánt. Mondtam neki, ha ilyen felkérésekre igent mondanék, minden országban férjhez mehettem volna. A zenekarom persze nógatott: mondjál igent, mondjál már igent! De engem nem lehet megvenni, a szívemre hallgattam. Nem tudom, hogy jól tettem-e, de az biztos, hogy bele tudok nézni a tükörbe.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Így élte túl a legnagyobb tragédiákat Csepregi Éva

Mazsi

Dukai Regina: amikor én még kislány voltam

info

Most éppen erre költené sztárgázsiját a hollywoodi színész Bruce Willis

info