Image default
Bulvár

Hónapok óta vártak rá a rajongók, Emily Ratajkowski most megmutatta

Panasznak helye nincs, a fotó elég közeli.

Mint ismeretes, Ben Affleck-féle Holtodiglan csábítójaként megismert és persze szupermodellként is jól teljesítő Emily Ratajkowski februárban hirtelen férjhez ment. Tette mindezt egy 70 ezer forint értékű barna kosztümben a Los Angeles-i városházán, néhány hét randevúzás után.

Az indie film producer, Sebastian Bear-McClard egy étteremben gémkapocsból készített gyűrűt Emilynek, így a lánykérésre Emily egyszerűen nem tudott nemet mondani. Egyébként karikagyűrűik története sem átlagos: esküvőjük előtt egy nappal, Sebastian a kínai negyedbe vitte Emilyt, ahol vásároltak egy egy unciás aranytömböt, majd néhány órányi keresgélés után egy ékszerész elvállalta a felkérést, hogy abból készítse el a pár ékszerét. Bár csak ideiglenes gyűrűnek szánták, mindkettőjük szívéhez nőtt, így azóta is viselik.

Az igazi eljegyzési gyűrűt azonban eddig még egyszer sem mutatta meg rajongóinak a szépség, aki új posztjában kellő közelségből csillogtatta meg gyémántjait. A többes szám nem véletlen, íme a fotó:

Forrás: justjared.com

Hasonló hírek

Szulák Andrea inkább él egyedül

Edit

Giccs vagy romantika?

info

Ormótlanul viselkedett Madonna – megint

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------