Főoldal » Hölgyeim figyelem! Ezek a lelki gondok okozzák az összes női betegséget!
Egészség - betegség

Hölgyeim figyelem! Ezek a lelki gondok okozzák az összes női betegséget!

Minden betegség valamilyen lelki problémára vezethető vissza. Az öngyógyítás folyamata tehát elsősorban itt kezdődik: a lélek meggyógyulásában.

Mivel a nők érzékenyebbek, így hajlamosabbak az érzelmi problémából fakadó betegségek kialakulására.

Lássuk a leggyakoribb női betegségek lelki hátterét!

Elmeszesedett problémák

A mell lágy szöveteiben keletkezett kemény becsomósodások jelzik a felszín alatti sérelmeket.
Gyakran tapasztalható, hogy a nehézségek megoldása, kibeszélése és az ezzel járó megkönnyebbülés következtében a kialakult elváltozás elmeszesedik – szimbolizálva, hogy a probléma idejétmúlttá vált –, megszűnik a vérellátása, és nem okoz több gondot.
Ezeket az elváltozásokat gyakran már csak utólagos mammográfiai vagy ultrahangos vizsgálaton lehet észrevenni.

Melldaganat

A pszichoszomatika szerint a női daganatok kialakulása elsősorban a megbántottság, a sértettség állandósult vagy visszatérő érzésével van összefüggésben. Az pedig, hogy az elváltozás az emlőben vagy a medencetájéki női szervek melyikében alakul ki, attól függ, hogy milyen típusú sérelem éri az illetőt.
A női mell elsősorban az anyai táplálás képességének és a nőiességen belül az érzékiség szimbóluma. Ezért aztán megbetegedése többnyire a gyermekkel – akit szoptatsz –, a szülővel – akinek az emlőin felnőttél – vagy a társaddal – akivel az érzékiséget megélheted –, illetve a rajtuk keresztül elszenvedett vélt vagy valós lelki fájdalommal lehet összefüggésben.

Nemi herpesz

A nemi herpesz szexuális érintkezés során fertőző vírus. A pszichoszomatika szerint megjelenésének lelki oka általában a párkapcsolatban megélt bűntudattal, szégyenérzettel van összefüggésben, amit legtöbb esetben a hűtlenség érzése okoz.
A nemi herpesz megjelenése kapcsolatban lehet a daganatokkal is, abban az esetben, ha valaki nem tudja megbeszélni partnerével, hogy nem elégedett a szexuális életével, ehelyett „kitekinget” a kapcsolatból. A probléma megoldása elsősorban az őszinte kommunikáció!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Azzal búcsúzunk mára, hogy rövid az élet, főleg ha azt vesszük, hogy a bibliai korban többszöröse időt éltek az emberek, mint ma, …így vigyázzunk magunkra!

Géza

Az orrműtét utáni teendők

info

Édesanyám lábán minden visszér eltűnt napokon belül ezzel a módszerrel!

Mazsi