Hirmagazin.eu
Főoldal » Hölgyeim figyelem! Ezek a lelki gondok okozzák az összes női betegséget!
Egészség - betegség

Hölgyeim figyelem! Ezek a lelki gondok okozzák az összes női betegséget!

Minden betegség valamilyen lelki problémára vezethető vissza. Az öngyógyítás folyamata tehát elsősorban itt kezdődik: a lélek meggyógyulásában.

Mivel a nők érzékenyebbek, így hajlamosabbak az érzelmi problémából fakadó betegségek kialakulására.

Lássuk a leggyakoribb női betegségek lelki hátterét!

Elmeszesedett problémák

A mell lágy szöveteiben keletkezett kemény becsomósodások jelzik a felszín alatti sérelmeket.
Gyakran tapasztalható, hogy a nehézségek megoldása, kibeszélése és az ezzel járó megkönnyebbülés következtében a kialakult elváltozás elmeszesedik – szimbolizálva, hogy a probléma idejétmúlttá vált –, megszűnik a vérellátása, és nem okoz több gondot.
Ezeket az elváltozásokat gyakran már csak utólagos mammográfiai vagy ultrahangos vizsgálaton lehet észrevenni.

Melldaganat

A pszichoszomatika szerint a női daganatok kialakulása elsősorban a megbántottság, a sértettség állandósult vagy visszatérő érzésével van összefüggésben. Az pedig, hogy az elváltozás az emlőben vagy a medencetájéki női szervek melyikében alakul ki, attól függ, hogy milyen típusú sérelem éri az illetőt.
A női mell elsősorban az anyai táplálás képességének és a nőiességen belül az érzékiség szimbóluma. Ezért aztán megbetegedése többnyire a gyermekkel – akit szoptatsz –, a szülővel – akinek az emlőin felnőttél – vagy a társaddal – akivel az érzékiséget megélheted –, illetve a rajtuk keresztül elszenvedett vélt vagy valós lelki fájdalommal lehet összefüggésben.

Nemi herpesz

A nemi herpesz szexuális érintkezés során fertőző vírus. A pszichoszomatika szerint megjelenésének lelki oka általában a párkapcsolatban megélt bűntudattal, szégyenérzettel van összefüggésben, amit legtöbb esetben a hűtlenség érzése okoz.
A nemi herpesz megjelenése kapcsolatban lehet a daganatokkal is, abban az esetben, ha valaki nem tudja megbeszélni partnerével, hogy nem elégedett a szexuális életével, ehelyett „kitekinget” a kapcsolatból. A probléma megoldása elsősorban az őszinte kommunikáció!

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Szívüknél összenőtt sziámi ikrek születtek Budapesten

Edit

Kiderült, kik azok a nők, akik tényleg tovább élnek! Változtass te is!

Mazsi

Tombol az influenzajárvány! Több kórházban már látogatni sem lehet

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------