Image default
Időjárás

Hol van az a nyár? A héten se nélkülözhetjük az esernyőt – Mutatjuk, mire számítson

A hét folyamán helyenként kisüt ugyan a nap, de általában gomolyfelhő-képződésre és záporokra, zivatarokra is számíthatunk.

Hétfő

Hajnalban és este többfelé, napközben kevesebb helyen fordul elő zápor, zivatar. Főleg a hajnali zivatarrendszerben előfordulhat felhőszakadás és jégeső is. A DNy-i szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 19 és 25°C között alakul a hőmérséklet.

Kedd

Erőteljes lesz az gomolyfelhő-képződés, főleg a déli óráktól egyre több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A DNy-i szél erős, zivatarok környezetében viharos (60-90km/h) lesz. 19 és 24°C között alakul a hőmérséklet.

Szerda

Változóan felhős idő lesz, ismét inkább a délutáni órákban fordul elő zápor, zivatar. A szél ÉNy-ira fordul és megerősödik. Marad a 20-21 fok körüli maximum.

Csütörtök

Egyre szakadozottabb felhőzet lesz felettünk, hosszabb időszakokra süt ki a nap. Zápor inkább már csak délen és keleten fordul elő. Az ÉNy-i szél erős marad. 16 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Péntek és szombat

Sok napsütésre, erősödő nappali felmelegedésre van kilátás: pénteken 21, szombaton 23 fok körül alakulhat a hőmérséklet. Csapadékra kicsi az esély.

Forrás: Blikk.hu /(köpönyeg.hu)

Hasonló hírek

Napsütés, melegedés, frontmentes idő

info

Változékony, napos idő várható a következő napokban

Géza

Viharos széllökésekkel és zivatarral érkezik a hidegfront

Edit