Hirmagazin.eu
Főoldal » Hogyan lesz örömteli a szex?
18+

Hogyan lesz örömteli a szex?

szex szerelem

Azt gondolnánk, már mindent tudunk róla, mégis sok házasságban okoz konfliktust, ha nem működik megfelelően a szex. Ilyenkor a probléma, abból származhat, hogy nem értjük, ismerjük partnerünk igényeit, vagy éppen félreértjük egymást!

Azt gondolnánk, hogy a szex csak a mi házasságunkban okoz problémát. Meglepődnénk, ha tudnánk, vajon hány férfi, teszi fel magának a kérdést, „Vajon velem van a probléma, hogy ilyen sokszor kívánom a szeretkezést?”, „Lehet, hogy szexfüggő vagyok?”, „Hogyhogy nem tudom már felizgatni a feleségem?”, és hasonló kérdések. A nők pedig arra gondolhatnak, talán frigidek, hogy ilyen kevésszer van kedvük a szexhez. Számtalan filmben ábrázolják az ellaposodott házasságot, ez egy sztereotípia. A férj az ágyban inkább olvasgat, a nő pedig fejfájásra hivatkozva, a másik oldalára fordul. Több fiatal számára a házasság egyet jelent egy párkapcsolat kihűlésével. A kutatások szerint a szex szerepe valóban csökken az életkor előrehaladásával. Mégsem szükségszerű, hogy a házasság kiölje a vágyat. Hiszen a másik érintésére szükségünk van, szükségünk lehet. A szex, legalább is a jó szex örömet okoz, ad és kap, tehát minden életkorban, legalább is az érett felnőttkor minden szakaszában, jelentős szerepe van.

45755A szex egy párkapcsolat alapja. Így igazán nagy szerepe van a kapcsolat megtartásában. És működtetésében. A szex összekötő elem. Sok kapcsolatban azonban állandó feszültség, és sérelem színtere a testi kapcsolat. Az ilyen kapcsolatok nem működnek jól. Egy kapcsolatban fontos, hogy egyaránt adjunk, és kapjunk. Hogy mi a jó szex alapja? A jó szexhez alapvető fontosságú a bizalom, hogy harmonikusan működjenek a dolgok. Hogy a másik fél megkapja, amire vágyik. Hogy ne maradjon kielégületlen. Hogy az adok, kapok viszony eltűnjön a kapcsolatban, és csak a szex maradjon, ami jól esik, de legfontosabb, hogy tudjunk adni. A szex általában a kapcsolatok ”mérésére” is ideális. Nem jó az a házasság, ahol ez a terület állandó frusztrációt jelent.

Halálra ítélt az a kapcsolat, ahol nincs már szex?

Azt mondhatnánk, igen, de ez csak rövidtávon érvényes, hiszen mindig ott van a szeretet, és a megszokás, amely kicsit olyan, mint a hagyomány, hogy olyan, mint a szeretet, megtartó ereje van. A házasságban létező konfliktusok nagy része megszűnne, ha a férfi és a nő egy nyelvet beszélnének. Általában ez a közös nyelv a szex nyelve, amely összeköti a párkapcsolatban élőket. A két nem eltérő nyelvet használ, ha a szexről beszél, és nem a szexxel ”beszél”, azaz ha az ágyban is folytatódnak a félreértések, vagy egyáltalán nem beszélnek a szexről. Ennek is több oka lehet. Vagy nincs értelme beszélni a szexről, mert jól működik, vagy éppen valamilyen okból ez nem beszédtéma, pedig lenne mit megbeszélniük. A férj tudja-e vajon, mit jelent az, ha az asszony azt mondja, „nem elég romantikus”, vagy tudja-e az asszony, ha a férfi azt mondja, „gyengédségre vágyom”, akkor az, szeretkezésre való felhívás?! Ha nem egy nyelvet beszélnek, csalódnak egymásban. A szexualitással kapcsolatos nézeteltérések alapja lehet a különböző fokú vággyal van összefüggésben. Ez nem feltétlen azonos, mert a férfi és nő eltérő biológiával rendelkeznek. A libidó a férfiakban állandó, a nőkben pedig ciklikus ingadozást mutat. Egy férfi így sokkal többször áll készen egy kis összebújásra, mint egy nő. A nő viszont jobban kívánja a szexet. Máris kész az ellentét. A jó párkapcsolat alapja azonban mindenképpen a jó szex.

forrás: Delina

Hasonló hírek

Erotika és testfestés

Edit

A világ 5 legjobb szextippje

Mazsi

Brutális kettős gyilkosság: baltával végzett ismerőseivel egy 18 éves fiatal Diósdon – fotók (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------