Hirmagazin.eu
Főoldal » Hogyan lehet valaki szépségkirálynő?
Bulvár

Hogyan lehet valaki szépségkirálynő?

Minden egyes nő foglalkozik a saját szépségével, még akkor is, ha ezt cáfolja vagy éppen nem vállalja fel annyira nyiltan. Ezen azonban nincsen semmi különleges, hiszen többek között ezért is hívnak minket nőnek.

Juhász Enikő

Ahhoz viszont, hogy valakiből szépségkirálynő legyen már nem elég csupán szépnek lenni, hanem bizony komoly és folyamatos felkészülésen kell részt venni. Egy olyan fiatal hölgyet faggatunk erről a témáról, aki már részt vett szépségversenyen és a jövőben is ez a terve.

Juhász Enikő mindössze csak 19 éves, viszont már maga mögött tudhat egy szépségversenyt. Jelenleg pedig az Év Duna Arca elnevezésű szépségversenyére készül, amelyen természetesen szeretne nyerni is. A szoljon.hu oldal készített vele interjút, amelyből te is megtudhatod, hogyan lehet felkészülni egy ilyen versenyre.

„-Életem első szépségversenye a Szankon megrendezett Meggykirálynő-választás volt 2013-ban. Ott második helyezést értem el, aminek első verseny lévén nagyon örültem. Nem számítottam ilyen jó eredményre. Ezt követően több kisebb versenyen is indultam. A Miss Középiskolán és a Békéscsaba szépén is különdíjas lettem. Majd ismét megpróbáltam a Meggykirálynő-választást, hátha feljebb tornázom magam egy helyezéssel. Sajnos lejjebb csúsztam, harmadik lettem.

Ezután egy ismerősöm biztatására Magyarország egyik legrangosabb szépségversenyét, a Miss Hungaryt céloztam meg 2014-ben. Erre az eredményemre vagyok a legbüszkébb, ugyanis tini kategóriában a második helyezést sikerült elérnem. A  legjobb tizenhatba bekerülni is nagy dolog volt részemről, nemhogy a dobogóra felállni! Örültem és abszolút elégedett voltam. A  nyeremény egy Szingapúri utazás volt, ahova eddig még nem jutottam ki, érettségi után viszont mindenképp tervezem.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a Duna és környezetünk tisztaságára és az édesvíz védelmére. Valamint szorosabbra szeretné fűzni a Duna menti országok kapcsolatát a folyó megóvása érdekében. A rendezvény szlogenje: „Duna szépség, az édesvíz jövő”. A  versenyre, melyet november 20-án rendeznek a fővárosban, már hetekkel ezelőtt megkezdtem a felkészülést. Rendszeresen edzek, már csak a bikinis bemutatkozó miatt is, illetve a Dunáról olvasgatok érdekes információkat, melyek hasznosak lehetnek, ha kérdez a zsűri.

Mint minden versenyző, én is a koronát szeretném megnyerni. De a legfontosabb a jó hangulat, és hogy szívből csinálja az ember. Nem leszek akkor sem csalódott, ha nem nyerek. Tapasztalatszerzésnek és kapcsolatépítésnek könyvelem el. Ettől függetlenül nagy álmom, hogy egyszer királynő legyek. Azt gondolom, ez egy különleges érzés lehet, ami mérhetetlen boldogsággal töltene el. Továbbá azáltal jobban beleláthatnék a szépségiparban dolgozók munkájába, és ki tudja, talán még munkát is kapnék ezen a területen.

A péntek és szombat kivételével mindennap edzek. Késő este, kilenc óra körül szoktam elkezdeni, mert akkorra már befejezem a tanulást. Még fáradtan is nekiállok. Imádom csinálni, a tükörképem magáért beszél. Viszont én másoktól eltérően nem edzőteremben edzek, otthon végzem a gyakorlatokat. Sok videót megnéztem már, ami alapján összeállítottam az egyéni edzéstervet.

A fő ihletőim Béres Alexandra és Rubint Réka voltak. Főként hasizomra, farizomra végzek gyakorlatokat, illetve nemrég iktattam be nyújtógyakorlatokat a feladatok közé, hogy meg tudjam csinálni a spárgát is. Ezen kívül hulahoppkarikázni szoktam, hogy karcsúbb legyen a derekam.”

Forrás: delina

Hasonló hírek

Még ezt is megtette, hogy megkapja a szerepet

info

Csak kis híján, de végül mindketten túlélték

info

Ezért menekül a nyilvánosság elől Zalatnay Cini

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!