Hirmagazin.eu
Főoldal » Hogyan kommunikálhatsz a háziállataiddal?
Életmód hírek

Hogyan kommunikálhatsz a háziállataiddal?

Mindenki tudja, hogy az állataink kommunikálnak velünk, főleg, hogyha sokáig élünk egy cicával, kutyával egy fedél alatt, akkor értjük minden rezdülésüket. De most beszélni szeretnénk arról, hogyan lehet telepatikusan beszélgetni.

Természetesen megérhetjük a macskánk testbeszédét is. A farkukat magasra csapják, ha boldogok, dörzsölőznek, amikor simogatást szeretnének. A kutyák hosszasan állnak az ajtó előtt, hogyha ki akarnak menni. Gondolnánk, hogy ennél nem is kell több. Azonban akkor nem tudunk kommunikálni az állatainkkal, amikor nem vagyunk velük egy légtérben. Később érsz haza és a kutyád nagyon vár haza? Most ahhoz adunk tippeket, hogyan is próbáljunk meg kommunikálni az állatokkal, hogyha távol vagyunk.

Hogyan kommunikálhatsz a háziállataiddal?

1. Kezd a saját állatoddal
Lehetséges kommunikálni olyan állatokkal is, akiket nem ismerünk, de egyszerűbb, hogyha a sajátunkkal kezdjük. A saját macskánknál, kutyánknál tudjuk, hogyan is fog reagálni bizonyos üzenetekre, még másoknál nem. Az erősebb kapcsolat könnyebbé teszi a kapcsolatteremtést.

2. Válasz megfelelő időpontot
Várj addig, amíg te és az állatod is nyugodtak vagytok. Egy kutya, aki örül, hogy láthat biztosan nem tud majd fókuszálni semmilyen üzenetre.

3. Helyezzétek magatokat kényelembe
Üljetek le a padlóra. Tisztítsd meg a fejedet a zavaró gondolatoktól. Képzeld azt, hogy az elméd egy tiszta lap, vegyél pár mély levegőt.

4. Hívd fel az állatkád figyelmét
Az állatoknál nem annyira fontos a szemkontaktus, mint nálunk. A kutyáknál a direkt szemkontaktus dominanciát fejez ki. A macskáknál pedig nehéz hosszabb ideig fenntartani a szemkontaktust. Hogyha megszerezted az állatod figyelmét, akkor próbáld meg mondani a nevét a fejedben. Képzeld úgy, ahogy mondani szoktad. Figyeld, hogy van-e reakció, továbbra is figyel téged?

5. Próbálj meg képeket küldeni szavak helyett
Persze rengeteg szót megértenek az állatok, de általában nem kommunikálnak emberi nyelven. Leginkább illatokat és helyzeteket értenek meg. Például, hogyha meg akarod simogatni a macskádat, akkor küldj neki olyan képet, amiben a bundáját cirógatod. Figyeld, hogy kapsz-e vissza képeket. Küldhetsz neki így parancsokat is.

Természetesen ezt is gyakorlással lehet tökéletesíteni, nem várhatsz el azonnali eredményt. Kezd kicsiben, később pedig képes leszel arra is, hogy a távolból küldj képeket.

 

forrás: GhostDiaries/Bizzarium

Hasonló hírek

Célegyenesben a Magyarország Szépe verseny

Géza

3 éves óvodást kötözött meg az óvónő

info

Gyászol Magyarország! Meghalt a legendás művész, akinek generációk tartoznak köszönettel.. Elhunyt a Mazsola és Tádé bábfilm alkotója, Bródy Vera! Isten nyugosztalja! – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!