Hirmagazin.eu
Főoldal » Hogyan hatnak ránk a rezgések?
Egészség - betegség

Hogyan hatnak ránk a rezgések?

A biorezonanciát a 21. század gyógymódjának szokták nevezni. Hihetetlennek hangzik, hogy a szervezetünk kevésbé jól működő funkcióit ki lehessen javítani – mégis, a biorezonancia éppen erre törekszik.

A biofizika a molekuláris anyagi szerkezetbe hatolva keresi a megoldásokat az élő szervezet működésének a befolyásolására. Az új tudományos eredmények hatalmas változásokat hoznak a diagnosztikában és forradalmi áttörést az életfolyamatok megismerésében.

A biológia rendszerekben a sejtek önirányító folyamatainak, mint a biológia rendszer parányi részeinek az egyensúlyában, a rezonanciának a kívánatos és nélkülözhetetlen fenntartásban kiemelkedő szerep jut. Ha ugyanis az egyensúly megbomlik, akkut esetben felborul, nehezen vagy sosem visszafordítható folyamatok jöhetnek létre. A biorezonancia kétségkívül a jövő tudománya, azonban már ma is rendelkezünk olyan ismeretekkel és eszközökkel, amelyek az utóbbi évek kutatási eredményeire alapozva kínálnak új lehetőségeket a szervezet önregenerációs képességeinek a fenntartására, tulajdonképpen az öngyógyításra.

 

Hogyan hatnak ránk a rezgések

Mi is az a biorezonancia? Különböző hullámok találkozása során létrejövő jelenség, amelynek hatása aszerint alakul, hogy a hullámok éppen milyen fázisban helyezkednek el a találkozáskor. A hullámtanból ismeretes, hogy míg bizonyos hullámok e találkozás során erősíthetik, mások ellenkezőleg: gyengítik, esetleg kiolthatják egymást. A sejtrezgések hatása elsősorban a rezgés hullámhosszától és a jel intenzitásától függ. Hatás csak akkor jön létre, ha az impulzus elég intenzív ahhoz, hogy változást okozzon a szövetek proteinláncaiban, de ahhoz nem elég intenzív, hogy a láncokat szétválassza.

A biorezonanciás mechanizmus hatásossága a megfelelő frekvencia eléréstől is függ, vagyis a sejteknek különböző az elérési lehetősége.  Ezért tehát az impulzusok, vagyis a rezonanciás befolyásolás bizonyos sejtcsoportokra teljesen hatástalan.

A szervezetünket sejtek milliói alkotják, melyek rezgésben állnak. Amennyiben a rezgésekben módosulás történik, gond van: ilyenkor általában betegségek támadják meg az embert. Először fizikailag nem vagyunk rosszul – a változás ugyanis a sejtekben történik. A rezgés azonban nagyon lényeges a betegség kialakulása és megszüntetése szempontjából. Az eredeti rezgés visszaállításával a betegség is elmúlik. A biorezonancia esetében nem kellenek tünetek ahhoz, hogy felfedezzük a betegséget – kiderül, mielőtt érzékelnénk.

A mesterséges biorezonancia segítségével befolyásolható, egyensúlyba hozható a kibillent sejtpulzálás, tulajdonképpen olyan külsős kommunikációs utasítást kapnak, amelyet maguk nem, vagy csak lassan tudnának megvalósítani. A diszharmonikus állapot helyreállításával végül is sejtszintből indulnak el olyan folyamatok,amelyek a felfokozott és megterhelt stresszfaktorokat éppúgy, mint az immunrendszer működését a megfelelő egészséges egyensúlyi állapotba hozzák.

Ha nem is veszünk tudomást róla, környezetünkben nagyon sok dolog van, ami káros hatást gyakorol ránk. Ráadásul nincs elég idő bokros teendőink ellátása mellett a testmozgásra, a megfelelő lazításra, és az emberek többsége nem figyel arra sem, mennyire táplálkozik egészségesen. Számos dolog van romboló hatással testünkre és lelkünkre.

A biorezonancia bármilyen okból kialakult problémára fényt derít. Nemcsak a homeopátia, a kineziológia, a természetgyógyászat, csontkovácsok és a masszázs terapeuták használják, hanem a pszichológusok, orvosok, fogorvosok és a kutatók is. Ugyanakkor a jövő orvostudománya alapjának tekinthető.

Bővebben: vitalmobil.com

Forrás: Napidoktor.hu

 

Hasonló hírek

A betegségek lelki okai

Edit

Ezért igyál minden este egy bögre kakaót

Mazsi

A candida diéta

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------