Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hófúvások miatt adtak ki figyelmeztetést több megyében is

Vasárnap szinte mindenhol megszűnik a havazás, de a viharos szél hótorlaszokat emelhet. Az országban péntek óta több helyen 15-20 centi vastag hótakaró alakult ki.

Vasárnap az ország nagyobbik részén a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk, legfeljebb néhol fordulhat elő futó hózápor, ugyanakkor a Duna-Tisza közén tartósan több felhő várható, és helyenként kisebb havazás, hószállingózás is valószínű – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az északnyugati, északi szelet nagy területen erős, a Dunántúlon többfelé viharos lökések kísérik.

A Dunántúli-középhegységben és a keleti megyékben hófúvás is kialakulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -3 és +4 fok között alakul. Északkeleten, keleten lesz a hidegebb, ott helyenként a reggeli, délelőtti órákban áll be a maximum, ezt követően hűlni fog a levegő. Késő este 0, -8 fokra számíthatunk.

Forrás: MTI

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Több mint 10 milliót lopott el egy férfi barátnője családjától Hévízen

Mazsi

Fordulat: Az ünnepekre már otthon lehet Lajcsi!

Mazsi

Igazi hőstettek: kimenekítette egy égő ház lakóját a zirci rendőr, és égő házból mentettek a zuglói rendőrök! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat! Oszd meg!

Géza