Hirmagazin.eu
Főoldal » Hm.. Terrortámadás, vagy takarítás közben történt baleset a légitámaszponton? Oszd meg!
Külföld

Hm.. Terrortámadás, vagy takarítás közben történt baleset a légitámaszponton? Oszd meg!

Elképesztő! Takarítás közben olyan baleset történt, hogy emberek sérültek meg és felrobbant 2 db F16-os badásrepülő!

Bütykölni kezdte a szerelő a vadászgépet, aztán véletlenül rommá lőtt vele egy F–16-ost. Minden bizonnyal a legrosszabb rémálma teljesült annak a karbantartónak, aki a múlt héten okozott komoly balesetet a belgiumi Florennes-ben található légibázison. Az illetőnek sikerült megsemmisítenie egy F16-os vadászgépet, egy másikat megrongálnia, miközben két másik karbantartó is megsérült.

Az Avio News beszámolója szerint az eset még október 11-én történt, ám azt csak néhány nappal később közölte a brüsszeli sajtó az esetet.

Ezek alapján úgy néz ki, hogy a karbantartó a munkálat során véletlenül aktiválta az F–16-os vadászgép 20mm-es Vulcano gépágyúját, amivel sikerült rommá lőni egy, a repülőtéren álló másik F–16 repülőgépet. Mivel a gépet nem sokkal korábban tankolták meg, az üzemanyag berobbant, a gép pedig teljesen kiégett.

A robbanástól egy közelben álló másik repülőgép is megrongálódott, a balesetben pedig két másik karbantartó hallása sérült meg.

A belga Védelmi Minisztérium közlése szerint a két karbantartót a helyszínen ellátták, az ügyben pedig vizsgálatot indítottak.

Forrás: Avio News

Hasonló hírek

Soros György megkezdte kampányát Trump ellen

Géza

60 évesek lettek a Hupikék törpikék (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Több száz feljelentés Angela Merkel ellen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------