Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Hízókúrába kezdett Kováts Vera
Hízókúrába kezdett Kováts Vera

Hízókúrába kezdett Kováts Vera

Hirdetés

Nehéz elképzelni, de az énekesnőnek meghízni ugyan olyan nehéz, mint másoknak lefogyni. Kováts Vera profi edző segítségét kérte.

Hízókúrába kezdett Kováts Vera

A legtöbbször fogyókúrázó hírességekről hallunk, azonban előfordul, hogy valaki épp hízni szeretne. Kováts Vera évek óta küzd súlyproblémákkal, ám bármit tett, eddig nem sikerült növelnie a tömegét.

„Csak akkor tudok teljes mértékben a céljaimra összpontosítani, ha egészséges vagyok, van energiám a munkára, a tanulásra és a szórakozásra is. Sajnos a szakmám miatt elég nehéz rendszerességet vinni az életembe. Emellett nagyon figyelek, hogy apró dolgoknál például legyen egy kis ritmus a napjaimban. Az első és legfontosabb, amit tenni szeretnék még a saját egészségemért az az, hogy felszedek pár kilót. Többször küldtek már el véradásról is, hogy 50 kg alatt sajnos nem tudják levenni a véremet. Legalább annyira szeretnék meghízni, hogy vért adhassak. Plusz 3 kg sem zavarna! Sokan bolondnak hisznek emiatt, nehéz elképzelni, de meghízni ugyan olyan nehéz, mint egyeseknek lefogyni” – mondta Kováts Vera.

Az énekesnő elhatározta: komoly, szakmailag ellenőrzött hízókúrába fog, amihez személyi edző segítségét kérte – hetente többször edzéssel és táplálkozási tanácsadással dolgoznak együtt.

„Nagyon nehéz azoknak, akik nem tudnak hízni, talán rosszabb mint a fogyókúra. A hízás egy módon lehetséges, izom tömeg növeléssel. Nagy súlyokkal kell dolgozni. Kisebb ismétlésekkel. A nagy súly relatív. Ettől általában mindenki megijed. Magához és edzettségi állapotához képest nagy súllyal. Nem súlyemelőnek készülünk… Nagyon könnyű dolgom van Verával, mert gyorsan fejlődik. Ameddig másnál folyamatosan dolgozni kell az egyensúlyérzéken, addig Verának nagyon jó a koordinációja, ezért már első alkalommal adhattam neki bonyolultabb gyakorlatokat. Megbízható és pontos. Nem mondja le az edzéseket, látszik az akaratereje, biztosan nagyon gyorsan fog fejlődni” – árulta el Rénes Szilvia, Vera edzője.

 

forrás: anna.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: