Hirmagazin.eu
Főoldal » Hivatásos koszorúslányként dolgozik, milliókat keres vele
Bulvár

Hivatásos koszorúslányként dolgozik, milliókat keres vele

Jen Glantz néhány éve több barátnője esküvőjén is részt vett, és annyira imádta ezt a szerepet, hogy elgondolkodott azon, mi történne akkor, ha megélhetési koszorúslány lenne. Végül úgy döntött, hogy felad az interneten egy hirdetést, miszerint bárhol a világon, bárkinek az esküvőjén szívesen lesz koszorúslány, persze díjazás ellenében.

Azt hinné az ember, hogy nem sokan jelentkeztek, hogy igénybe vegyék ezt az érdekes a szolgáltatást, hiszen minden nőnek van olyan barátnője vagy rokona, akit felkérhet koszorúslánynak. Ehhez képest nagy meglepetésre már az első két napban 100 levele érkezett. A jelentkezők között akadtak például olyan nők, akik messzire költöztek a szülővárosukból és a mostani lakóhelyükön nincsenek még közeli barátaik, de volt olyan meleg pár is, akik szerették volna, ha van egy koszorúslányuk.

Jen azt mondja, azért is kérik őt fel, mert a legtöbb barát vagy rokon nincs felkészülve és így nem is tudják kezelni azt a stresszt, és hajtást, ami egy menyasszony körül van.

Miután 3 évet töltött a legszeszélyesebb menyasszonyok között, rengeteg sztorija lett különböző esküvőkről: látott már olyan menyasszonyt, aki lerészegedett a vodkától az esküvője után, de voltak olyanok is, akik arra akarták megkérni, hogy fesse be a haját, fogyjon le vagy fújja be magát bőrbarnítóval.

Volt olyan eset is, mikor a menyasszony az oltár felé vezető úton jött rá, hogy akihez hozzá készül menni, az a lehető legrosszabb választás.

Azóta Jen igazi koszorúslány guru lett, több magazinban is publikál a koszorúslány létről, sőt már könyve is van a témában Mindig koszorúslány (bérelhető) címmel. Azt mondja számára mindig esküvő szezon van, a naptára is pillanatok alatt tele lesz minden hónapban.

A piszkos anyagiak:

Több, mint 500 ezer forintnyi amerikai dollárért lehet őt bérelni egy napra, cserébe mindent ellenőrzés alatt tart a ruhák tisztításától a csokorig. Van amikor még arra is megkérik, hogy ő menjen előttük az oltár felé, és álljon közvetlenül mellettük az eskü alatt, ilyenkor az ár egy kicsit emelkedik.

Egyébként nemcsak menyasszonyok veszik igénybe Jen szolgáltatásait, maguk a koszorúslányok is felkeresik, egy kis segítséget kérve a teendőkhöz. Glantz mára tökéletesen megtanult mindenféle elvárásnak megfelelni, és egyszerre tud ideiglenes legjobb barát vagy éppen terapeuta lenni bizonyos helyzetekben. Mindezt könnyedén kezeli.

Nagyobb kihívást jelent azonban inkognitóban maradni, hiszen a legtöbb menyasszony nem szeretné, ha kiderülne, hogy rengeteg pénzt fizettek azért, hogy valaki jelen legyen az esküvőjükön. Ilyenkor Jen kitalál egy fedősztorit arról, hogy honnan ismerik egymást a menyasszonnyal, és álnevet használ.

Azt gondolhatnánk, a többi koszorúslányt zavarja, hogy Jen tiszteletdíjat kap ezért, de Glantz szerint ez nincs így, sőt: a többi lány kifejezetten örül neki, hogy van, aki elvégzi a “piszkos munkát”, hiszen szinte minden esküvő tele van drámával, amit így nem nekik kell kezelni.

Time

Hasonló hírek

Kálmán Olga visszatért: mankóval jár, de dolgozik – VIDEÓ

Mazsi

Vilmos herceg és az Oscar-díjas színész ugyanazon elit klub tagjai voltak

info

Ő lett a világ legszexibb nője – Fotók!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------