Hirmagazin.eu
Főoldal » Hisztizett a kisbaba, ezért az apuka direkt fejre ejtette. A pici a kórházban belehalt sérüléseibe!
Külföld

Hisztizett a kisbaba, ezért az apuka direkt fejre ejtette. A pici a kórházban belehalt sérüléseibe!

Múlt pénteken tartóztatták le azt a 35 éves férfit, aki szánt szándékkal dobta le saját, öt hónapos gyermekét. A csecsemő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl apja kegyetlenségét.

Az amerikai Woodburyben élő Matthew Hoisser még április 24-én este vigyázott kisfiára, Gusra. A csöppség anyja másnap reggel még nem vett észre semmit, délelőtt azonban a bölcsődéből már a mentőket hívták. Amire a kis Gust kórházba vitték, már gépekre kellett tenni. Pár nappal később elhunyt.

Matthew Hoisser többször is bántalmazhatta saját gyermekét Matthew Hoisser többször is bántalmazhatta saját gyermekét Megvakult és megsüketült.

A törvényszéki orvosszakértő megállapította: Gus halálát az okozta, hogy fejjel a padlóra ejtették vagy dobták. A sérülése olyan súlyos volt, hogy akkor is örökre béna, süket és vak maradt volna, ha nem hal bele.

A hatóságok ráadásul azt is megállapították, hogy a csecsemő pár héttel korábban is szerzett egy hasonló fejsérülést.

Az apa elképesztő kijelentéssel magyarázta tettét: azt hangoztatta, hogy Gus nagyon nyűgös, sírós és nehezen kezelhető csecsemő volt – ezért dobta le fejjel lefelé azon a végzetes napon. A korábbi sérülésről pedig azt mondta: akkor ütötte be a fejét a padlóba, amikor a pelenkáját cserélve – írja a TwinCities oldala.

Matthew Hoisser ügyében 350 ezer dollár óvadékot állapított meg a bíróság, valamint kötelezték arra, hogy nem találkozhat 10 hetes terhes feleségével. Ezen kitétel ellen egyébként Hoisser védője erősen küzdött, mondván, Nicole Hoisser mindenben támogatja a férjét. Az ügyész azonban azzal érvelt: “ha egy öt hónapos csecsemővel azt tette, amit, akkor a feleségével és a meg nem született gyermekével is megteheti ugyanezt”.

Hoisser tárgyalása augusztus 19-én folytatódik. Ha bűnösnek találják, akár 40 év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Forrás: Tudásfája.com

 

Hasonló hírek

Leminősítette Görögországot a S&P

info

Az egész világot figyelmeztette Vlagyimir Putyin!

Mazsi

A közvetlen járat fejleszti majd a kanadai-magyar együttműködést

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!