Hirmagazin.eu
Főoldal » Hírösszefoglaló a Hirmagazinnál: a mai nap legfontosabb hírei, bűnügyi hírei – videók (18+)
Belföldi hírek

Hírösszefoglaló a Hirmagazinnál: a mai nap legfontosabb hírei, bűnügyi hírei – videók (18+)

Halálos – Árokba hajtott, majd fának csapódott egy autós Dömsödnél, egy középkorú nő meghalt.

  • Piliscsabán is halálos baleset történt, ott egy motoros vesztette életét.
  • Rengeteg a baleset a ködös hajnalok miatt. Délutánonként azonban nyárias meleg váltja a hűvös reggeleket.
  • A hét közepére akár 26 fok is lehet.
  • Nagy bajban van, mégis állatokon segít egy fiatal nő, aki kerekesszékben él és hamarosan le kell vágni a lábát. Most viszont neki indult gyűjtés.

http://tenyek.hu/tenyek/306772_tenyek-delben-teljes-adas-2019.-.html

  • Rejtélyes szemtanút hallgattak ki a nyomozók, aki pontot tehet a nyolc éve történt hajógyári-szigeti gyilkosság végére. Egy ott szórakozó 21 éves fiút vert meg két biztonsági őr, majd a testét a Dunába dobták. A bíróság felmentette őket, most azonban egyikük főnöke azt állította a nyomozóknak, ők mosták ki az eset után az alkalmazottjuk véres ruháját.

http://tenyek.hu/krimi/306863_fordulat-a-megolt-fiu-ugyeben.html

  • Ártatlannak vallotta magát a bíróságon az a darnózseli hentes, aki a vád szerint megölte a feleségét, majd feldarabolta és szétszórta a testrészeit még 2014-ben. A férfit eddig kétszer felmentette a törvényszék, mert nem találták meg a nő maradványait. Az ügyészség azonban azt állítja, hogy a férjnek volt indítéka is, és lehetősége is arra, hogy meggyilkolja a gyógytornászként dolgozó asszonyt. Felkavaró riport következik.

http://tenyek.hu/krimi/306861_darnozseli-hentes-artatlan-vagyo.html

– Kitálalt Michael Jackson titkairól egy újabb volt alkalmazottja, ezúttal egykori asszisztense árult el kínos titkokat a sztárról, aki egyszer már majdnem belehalt a gyógyszertúladagolásba, mi végül a halálát okozta. Lady Dianáról is újabb leleplező könyv született, ezúttal ráadásul egyik legjobb barátja, Elton John tollából. De magyar celebeknek is vigyázniuk kell, mert a dada, a házvezetőnő vagy akár a taxisofőr is elárulhatja, amit megtud róluk.
– Vascsővel verték, moslékkal etették és kis híján halálra dolgoztatták húsz éven át azt a férfit, aki idén májusban szabadult ki rabszolgatartói karmaiból. Szenvedéseiről nehezen tudott beszélni a Tények Plusznak. A modernkori rabszolgatartás áldozatain azért nehéz segíteni, mert szinte soha nem tesznek feljelentést. Az utóbbi időben azonban több rabszolgatartót is kommandósok fogtak el és így kiszabadultak az áldozatok.
– Zenét hallgatott a telefonján az a 24 éves férfi, akit tegnap este gázoltak halálra Gyöngyösön. Munkából tartott hazafelé, amikor át akart menni az út túloldalára, ám nem volt elég körültekintő. Mivel nem volt utcai világítás, így az autós sem vette észre a sötét ruhában sétáló férfit. A fiatal életét már nem tudták megmenteni.

Hasonló hírek

Orbán Viktor úgy döntött, Budapest belvárosának közepén kezdi a gyomlálást

Mazsi

Évszázadok alatt sokat változott az államalapítás ünnepe

Géza

Magyar turisták is megsérültek egy thaiföldi közúti balesetben

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------