Főoldal » Hírességek szerelemgyerekei
Bulvár

Hírességek szerelemgyerekei

2015 02 27 074612

Bizony, bizony, nehéz lehet a rocksztárok és híres filmszínészek élete… Hiába próbálnának megállapodni, miután révbe értek egy hűséges feleség oldalán, a csillogó világ megannyi kísértést sodor feléjük. Nem is sikerül mindegyiknek ellenállni.

Sokat köszönhet a világ Steven Tyler titkos viszonyának, amelyet Bebe Buell modellel folytatott, hiszen kapcsolatuk gyümölcse nem más, mint Liv Tyler színésznő, még ha ezzel ő maga sokáig nem is volt tisztában. Liv fogantatása idején ugyanis Steven Tyler kábítószerproblémáival küszködött, ezért hogy megmentse gyermekét a drogos rocksztár apától, Bebe azt mondta lányának, hogy az apja –a szintén zenész- Todd Rundgren. A titkot olyan sokáig megőrizték, hogy Liv is csak az esküvőjén tudta meg, ahol a két férfi találkozott is egymással.

Az 54 éves, sármos brit színész, Hugh Grant sokáig nem állapodott meg, ám aztán úgy hozta a sors, hogy gyorsan bepótoljon mindent, 15 hónapon belül ugyanis három gyereke is született. Grant szeretője, Tinglang Hong két gyermekkel is megajándékozta a színészt, közös kislányuk születése után három hónappal már a kisfiukat hordta a szíve alatt. Később kiderült, hogy vele párhuzamosan egy svéd televíziós producer, Anna Eberstein is babát vár a Notting Hill sztárjától. A helyzet pikantériája, hogy a mind a két nő Hugh Grant lakásának közelében lakik, megkímélve a középkorú férfit attól, hogy az utazgatással túlságosan megerőltesse magát…

Sokáig kézzel-lábbal tagadta Eddie Murphy, hogy ő lenne az apja az egykori Spice Girl, Mel B gyermekének apja, míg végül egy pozitív apasági teszt pontot nem tett az ügy végére.

Arnold Schwarzenegger példája jól mutatja, hogy semmi sem maradhat titokban, főleg a szerelemgyerekek kiléte derül ki idővel. A Terminátor is biztosan nagyon kínosan érezhette magát azon a feleségével folytatott beszélgetésen, ahol bevallotta, hogy több mint egy évtizeddel korábban gyermeke született a házvezetőnőjétől. Maria Shriver, Arni felesége nem tudta megbocsájtani az éveken át tartó hazugságot, ezért beadta a válókeresetet.

Tylerhez hasonlóan Chuck Norris is sikeresen megúszta a büfiztetéssel, pelenkázással, éjszakai sírással járó atyai gondokat, ugyanis a lánya 26 éves volt már, amikor legelőször találkoztak.

2015 02 27 074626

Nem csak a sármos színészeket és vadító rocksztárokat fenyegeti a veszély, hogy a múlt ködéből hirtelen egy gyerekük bukkan elő. Steve Jobs sem lehetett mindig a kizárólag számítógépekbe felejtkező kocka, mint utóbb kiderült, 1977-ben azért volt arra ideje, hogy teherbe ejtse akkori barátnőjét. Jobs sokáig tagadta, hogy övé lenne a csinos, felnőtt lány, ám miután egy génteszt segítségével sikeresen bizonyították a rokoni kapcsolatot, Jobs elismerte az apaságot és anyagilag is támogatta lányát.

Forrás: marmalade; Képek: marmalade;

Hasonló hírek

Oszter Sándor lánya apja ügyéről vallott

Mazsi

Megint lemondta a sorsdöntő vizsgálatot a legendás magyar zenész

Mazsi

Sokkoló: Őrjöngés közben levágta az ujját a világhírű színész

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------