Image default
Bulvár

Hírességek szerelemgyerekei

2015 02 27 074612

Bizony, bizony, nehéz lehet a rocksztárok és híres filmszínészek élete… Hiába próbálnának megállapodni, miután révbe értek egy hűséges feleség oldalán, a csillogó világ megannyi kísértést sodor feléjük. Nem is sikerül mindegyiknek ellenállni.

Sokat köszönhet a világ Steven Tyler titkos viszonyának, amelyet Bebe Buell modellel folytatott, hiszen kapcsolatuk gyümölcse nem más, mint Liv Tyler színésznő, még ha ezzel ő maga sokáig nem is volt tisztában. Liv fogantatása idején ugyanis Steven Tyler kábítószerproblémáival küszködött, ezért hogy megmentse gyermekét a drogos rocksztár apától, Bebe azt mondta lányának, hogy az apja –a szintén zenész- Todd Rundgren. A titkot olyan sokáig megőrizték, hogy Liv is csak az esküvőjén tudta meg, ahol a két férfi találkozott is egymással.

Az 54 éves, sármos brit színész, Hugh Grant sokáig nem állapodott meg, ám aztán úgy hozta a sors, hogy gyorsan bepótoljon mindent, 15 hónapon belül ugyanis három gyereke is született. Grant szeretője, Tinglang Hong két gyermekkel is megajándékozta a színészt, közös kislányuk születése után három hónappal már a kisfiukat hordta a szíve alatt. Később kiderült, hogy vele párhuzamosan egy svéd televíziós producer, Anna Eberstein is babát vár a Notting Hill sztárjától. A helyzet pikantériája, hogy a mind a két nő Hugh Grant lakásának közelében lakik, megkímélve a középkorú férfit attól, hogy az utazgatással túlságosan megerőltesse magát…

Sokáig kézzel-lábbal tagadta Eddie Murphy, hogy ő lenne az apja az egykori Spice Girl, Mel B gyermekének apja, míg végül egy pozitív apasági teszt pontot nem tett az ügy végére.

Arnold Schwarzenegger példája jól mutatja, hogy semmi sem maradhat titokban, főleg a szerelemgyerekek kiléte derül ki idővel. A Terminátor is biztosan nagyon kínosan érezhette magát azon a feleségével folytatott beszélgetésen, ahol bevallotta, hogy több mint egy évtizeddel korábban gyermeke született a házvezetőnőjétől. Maria Shriver, Arni felesége nem tudta megbocsájtani az éveken át tartó hazugságot, ezért beadta a válókeresetet.

Tylerhez hasonlóan Chuck Norris is sikeresen megúszta a büfiztetéssel, pelenkázással, éjszakai sírással járó atyai gondokat, ugyanis a lánya 26 éves volt már, amikor legelőször találkoztak.

2015 02 27 074626

Nem csak a sármos színészeket és vadító rocksztárokat fenyegeti a veszély, hogy a múlt ködéből hirtelen egy gyerekük bukkan elő. Steve Jobs sem lehetett mindig a kizárólag számítógépekbe felejtkező kocka, mint utóbb kiderült, 1977-ben azért volt arra ideje, hogy teherbe ejtse akkori barátnőjét. Jobs sokáig tagadta, hogy övé lenne a csinos, felnőtt lány, ám miután egy génteszt segítségével sikeresen bizonyították a rokoni kapcsolatot, Jobs elismerte az apaságot és anyagilag is támogatta lányát.

Forrás: marmalade; Képek: marmalade;

Hasonló hírek

Demcsák Zsuzsa kidobta a pasiját!

Mazsi

Szakadunk a nevetéstől! Itt vannak a legviccesebb esküvői bakik :) – VIDEÓ

Edit

Patakokban folytak a könnyei a 60 éves Hernádi Juditnak! – VIDEÓ

Mazsi