Hirmagazin.eu
Főoldal » Híres román orvos: „Önként fertőzöm meg magam a koronavírussal, hogy bebizonyítsam: ez a járvány a hisztérikus, és buta emberek járványa!”
Életmód hírek

Híres román orvos: „Önként fertőzöm meg magam a koronavírussal, hogy bebizonyítsam: ez a járvány a hisztérikus, és buta emberek járványa!”

Răzvan Constantinescu, a közismert román orvos, bejegyzésével telibe találta a koronavírus által okozott, és egyre jobban elterjedt hisztériát. Az orvos kemény szavakkal próbálta a Facebook oldalán csökkenteni a koronavírussal kapcsolatos hamis információk tömkelegét és az általa keltett pánik hangulatot.

Constantinescu szerint az ilyen fajta vírusok csak a legmagasabb kockázatú kategóriákba tartozó személyekre jelenthetnek közvetlen életveszélyt, éspedig az idős emberekre, a súlyos szívelégtelenségben szenvedő betegekre, az immunhiányos személyekre, vagy azokra, akik minden ok nélkül beoltatták magukat valami ellen.

Sőt, a jól ismert orvos önként vállalkozik a koronavírussal való megfertőzésre, hogy igazolja az embereknek, hogy ez nem fogja a halálát okozni.

“A koronavírus, a hisztérikus, buta emberek pánikja”

„Azért, hogy bebizonyíthassam annak a sok gyengeelméjűnek, akik maszkkal az arcukon sétálnak a reptereken, önként vállalkozom, hogy megfertőzzem magam ezzel a vírussal. Hogy ezek az emberek végre láthassanak egy orvost, aki nem oltatta magát be az influenza ellen (hiszen figyelembe kell venni azt, hogy a vírusok szezononként mutálódnak) és aki nem hal meg, bár szervezetét önként kiteszi „a vörös pestis” támadásának! Mert ezek az emberek valójában semmit sem tudnak, és mint egy nyáj úgy viselkednek, így tehát könnyű őket manipulálni. Nem tudják megérteni, hogy az ilyen vírusok csak a magasabb egészségügyi kockázatú csoportok esetében életveszélyesek!”

„Az „iPhone” generáció szakállas és csupasz bokájú egyedei, maszkokkal az arcukon sikoltoznak, hogy egy fejlettebb országban szeretnének élni, mint a birkák, tömegesen tüntetnek, beoltatják magukat minden ellen, ha kell, melynek következtében a leukémia alakulhat ki náluk, majd panaszkodnak, hogy az állam nem tesz semmit értük. A „Covid-19” influenza okozta elhalálozási rátája 2,4 %, szemben a 2018-as influenzajárvány 2,1%-al. És akkor mire is jó ez a tömeghisztéria?”– írja a Facebook-oldalán Răzvan Constantinescu orvos.

Kínában a vírus mintegy 77 000 embert fertőzött meg, akik közül 2600 meghalt.

Jelenleg a koronavírus több mint 30 országban terjedt el, a legtöbb eset Kínát követően Dél-Koreában (977 életmfertőzött és 11 halott), Olaszországban (322 diagnosztizált és 11 halott), Japánban (161 beteg és 1 halott) és Irán (95 fertőzött és 15 halott) van.

Forrás / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Dekorációs tippek húsvétra!

info

Ragaszkodnak a nevükhöz a magyar nők

Géza

Az étteremtulaj meglepő dolgot kért az elnöki pártól…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------