Hirmagazin.eu
Főoldal » Hirdetésekkel teríti a Messengert a Facebook
Technika, kommunikáció

Hirdetésekkel teríti a Messengert a Facebook

forrás: BZI/hirado.hu

Kérdés, hogy egy mobil chaten hol fog elférni a reklám? Táblagépeken még csak elmegy, de okostelefonon mit takar majd ki?

 Hirdetésekkel teríti a Messengert a Facebook

Kiszivárogtatások szerint küszöbön áll a népszerű Facebook Messenger telepakolása hirdetésekkel. Várhatóan a következő hónapokban először az Egyesült Államokban jelennek meg a közösségi oldal szponzorált anyagai az iPhone, Android és Windows Phone készülékeken.

Várakozások szerint úgy akarja nyereségessé tenni multiplatformos üzenetküldőjét a Facebook, írja az Express, hogy a különféle „szolgáltatások rajta keresztül léphessenek kapcsolatba az ügyfeleikkel”, jelentsen is bármit ez. A TechCrunch szerint „kezdetben csak azok a vállalkozások és a márkák jelentethetnek meg hirdetéseket, amelyek már korábban is kapcsolatban álltak a fogyasztókkal a Messengerben”.

Az új üzleti modell hírét a Facebook nem kívánta kommentálni.

Hirdetésekkel teríti a Messengert a Facebook

Nemrég derült ki, hogy a 2014 óta szintén Facebook tulajdonolta WhatsAppot a Facebook szintén hirdetésekkel, bár nem „harmadik féltől származókkal” akarja telepakolni.

A WhatsApp Blogon olvasható megoldás kísértetiesen hasonló: a felhasználókkal azok az üzleti vállalkozások és szervezetek „kommunikálnak” majd, akikről a juzer hallani akar. Például a bankja értesítheti a legutóbbi tranzakcióról, vagy a repülőgép társaság a járat késéséről.

A Facebook Messenger havi több mint 800 millió aktív felhasználójával a világ egyik legnépszerűbb üzenetküldője.

 

Hasonló hírek

Megvan a kijátszhatatlan hazugságvizsgáló?

Edit

Megosztva adták ki a fizikai Nobel-díjat is

info

Állítsuk le a mobilt, hogy ne hallja és rögzítse, amit mondunk

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------