Főoldal » Hirdetésben buzdít a kvóta elleni összefogásra a Fidesz
Belföldi hírek

Hirdetésben buzdít a kvóta elleni összefogásra a Fidesz

forrás: MTI

A Fidesz online és print sajtóhirdetésekben, valamint közterületi reklámokon buzdítja az embereket arra, hogy fogjanak össze és írják alá a kötelező betelepítési kvóta elleni íveket – közölte Halász János, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A fideszes politikus tájékoztatása szerint a Védjük meg az országot! szlogent tartalmazó hirdetésekkel a következő napokban lehet találkozni.

A szóvivő jelezte, hogy noha a Törökországból behozni kívánt 400 ezer bevándorló elosztásában Magyarországnak nem kell részt vállalnia, a kötelező kvóta veszélye fennáll, a Juncker-képlet él. A több mint 1 millió migráns elosztása Magyarországnak egy szegednyi ember betelepítését jelentené – emelte ki.

Hirdetésben buzdít a kvóta elleni összefogásra a Fidesz
Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője. MTI Fotó: Soós Lajos

A kvótát jogtalan, értelmetlen és veszélyes megoldásnak minősítette, kifejtve: az érvényes szerződések szerint nincs jogalap a bevezetésére, nem oldja meg a helyzetet – sőt meghívót jelent -, fokozza a terrorveszélyt, a bűnözést, veszélyezteti a kultúrát és alapjaiban formálhatja át Európa gazdaságát.

Halász János megerősítette, hogy a Fidesz folytatja az aláírásgyűjtést, amíg az EU nem vonja vissza törvénytelen és rossz döntését. Az országos tapasztalatokról beszámolva azt hangoztatta: az emberek támogatják a határok megvédését és azt, hogy nem lehet mindenkit ellenőrizetlenül beengedni. Az aláírások száma hétvégén meghaladta az 1 milliót – tette hozzá.

Az unió és Törökország megállapodását firtató kérdésre azt felelte: üdvözlendő és fontos a megállapodás, de a megállított 1300 ember töredéke a napi 10 ezernek, azokra pedig nem ad választ, akik már beérkeztek.

Halász Jánost megkérdezték az Európai Humanista Föderáció kezdeményezéséről is. A szóvivő a Magyarország bevándorlás-politikája elleni aláírásgyűjtés lehetővé tételét Brüsszel bosszújaként értékelte, szerinte az eljárást és a témát tekintve, továbbá a magyar biztos kihagyását látva erről van szó. A bosszú okaként a Magyarország által a migránsválságban járt utat feltételezte.

A szóvivő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal átalakítására vonatkozó kérdésre azt mondta: azt várják, hogy egy sokkal hatékonyabb rendszer épül fel, ami közelebb áll az emberekhez, segíti őket és javítja az adózás morálját.

 

Hasonló hírek

Megerőszakoltatta 13 éves lányát a mélyen vallásos pécsi nő

Edit

Felminősítette Magyarországot az S&P

info

Ezért áll legközelebb a szívünkhöz március 15-e

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------