Hirmagazin.eu
Főoldal » Hillary Clinton lányának nyelvbotlása
Bulvár

Hillary Clinton lányának nyelvbotlása

Forrás: MTI

Chelsea Clinton véletlenül elnök úrnak szólította édesanyja, Hillary Clinton vetélytársát, Bernie Sanders vermonti szenátort az egyik kampánygyűlésen, nem kis derültséget okozva a közönség körében.

Hillary Clinton lányának nyelvbotlása

Bernie Sanders Hillary Clinton egyetlen kihívója a Demokrata Pártban az elnökjelöltségért folyó küzdelemben, miután Martin O’Malley volt marylandi kormányzó kiszállt a versenyből. Csütörtökön a New Hampshire államban lévő Manchesterben állt ki egymással országos televíziós vitára Clinton és Sanders, s elemzők szerint ez a vita volt az eddigi legélesebb, legagresszívabb összecsapása a két demokrata párti elnökjelölt-aspiránsnak.

Chelsea Clinton – aki második gyermekét várja – két héttel ezelőtt kapcsolódott be édesanyja kampányába. Minnesota egyik kisvárosában, a fegyverviselés és -vásárlás korlátozásáról folyó vitában nevezte véletlenül elnök úrnak Sanderst, de azonnal kijavította magát a közönség viharos nevetése és tapsa közepette.
Bill Clinton szerepvállalását mostanában ha nem is kérdőjelezik meg, de fontosságát, hatékonyságát vitatják az amerikai publicisták. A The Washington Post a minap azt adta elemzése címéül: “Hogyan veszítette el Bill Clinton a vonzerejét?” Nem is célzás volt ez, hanem annak nyílt kifejtése, hogy Bill Clinton immár nem vonz akkora tömegeket, mint korábban.

“Soványabb, hangja vékonyabb ezekben a napokban, s hívei azt kérdezgetik: vajon a régi Clinton-mágia a múltba veszett volna.” – írta a The Washington Post Bill Clintonról.

A The New York Times szerint is a volt elnök már nem olyan lendületes, mint régen. A magyarázatot a publicisták az exelnök korában vélik megtalálni. Bill Clinton augusztusban lesz 70 éves. Chelsea “elszólása” viszont inkább egy kis könnyed bájt kölcsönzött a gyűlésnek, ami – mint egyes résztvevők vallják – kifejezetten rokonszenvet ébreszthetett a jelenlévők egy részében.

Hasonló hírek

Belebukott egy dubaji ingatlanüzletbe Galambos Lajcsi, de nem bánja..

Géza

Nem fogod elhinni, melyik színésznő várandós ikrekkel

info

Sebestyén Balázst beledöngölték a földbe – folytatódik a vadászbotrány, súlyos dolgot kértek a Rádió 1-től! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!