Főoldal » Hihetetlen, mit üzent Caramellnek és súlyosan beteg kislányának az ismert magyar rákkutató, Dr. Horváth József! Könnyek szöktek a szemünkbe soraitól! (Egy megosztással fejezzük ki hálánkat és örömünket munkájáért! Hirmagazin.eu)!
Egészség - betegség

Hihetetlen, mit üzent Caramellnek és súlyosan beteg kislányának az ismert magyar rákkutató, Dr. Horváth József! Könnyek szöktek a szemünkbe soraitól! (Egy megosztással fejezzük ki hálánkat és örömünket munkájáért! Hirmagazin.eu)!

Dr. Horváth József rákkutató sem maradt szótlan a drámai hír kapcsán, amely az egész sztárvilágot, sőt az egész országot megérintette.

A roma származású orvos, aki azzal ad reményt a rettegett kórban küzdő embereknek, hogy egy bizonyos olaj gyógyítja a rák egyik fajtáját, megható sorokkal reagált, amikor megtudta: leukémiával diagnosztizálták a kis Szofit:
„Szavakba önteni nem lehet, amit ilyenkor az ember érez… Ledöbbentem a hír hallatán, hiszen számomra a dalaid adtak/adnak nagyon sokszor erőt, s pont nálad jelentkezik..
Mindenben számíthatsz rám Caramel, minden tudásommal segíteni fogom a lányod gyógyulását!!!”
Mi ez, ha nem igazi emberség! Mi megkönnyeztük magyar hősünk, a doktor úr szívhez szóló sorait. Ő egy igazán nagybetűs EMBER! Hirmagazin.eu

Kérünk mindenkit, osszátok meg, hogy megtudhassák az emberek fiatal tudósunk nagyszerű tetteit! Hirmagazin.eu
Forrás: Hirmagazin.eu, anephangja,

Hasonló hírek

Hatásosan zsugorítja egy gyógyszerkombináció a melldaganatot

Edit

Már az óvodásoknak is magas lehet a vérnyomása a túlsúlytól

Géza

A jó C-vitamin télen-nyáron hatásos!

Géza