Hirmagazin.eu
Főoldal » Hihetetlen, mit találtak egy gyilkos bálna bendőjében
Természetvédelem, élőlények védelme

Hihetetlen, mit találtak egy gyilkos bálna bendőjében

Gyil­kos bálna te­te­met ta­lál­tak Dél Af­rika part­ja­i­nál, fel­bon­col­ták és a ku­ta­tók döb­ben­ten néz­ték, mi volt az állat utolsó va­cso­rája.

Hihetetlen, mit találtak egy gyilkos bálna bendőjében

Hihetetlen, mit találtak egy gyilkos bálna bendőjében 1

Egy gyilkos bálna tetemet sodort a partra az óceán Dél Afrika Partjainál. A közel hat méter hosszú tetemet a hatóságok felboncolták, mert kíváncsiak voltak, mi okozhatta az állat pusztulását. „A bálna teljesen egészségesnek tűnt, nem voltak rajta sérülési nyomok – mondta Dr Geenith Penry a helyi állatklinika igazgatója.

A vérvétel azonnal bizonyította, hogy a cetet megmérgezték, ezért felboncoltuk, mert kíváncsiak voltunk a gyomrának a tartalmára. Miután felvágtuk, ledermedtünk, mert megláttuk a bálna utolsó vacsoráját. Ebben a gyomorban volt minden: cipőtalp, cipőfűző, mobiltelefon töltő, ételízesítő és különféle cukros zacskók. Azt régóta tudjuk, hogy a part melletti öböl nagyon népszerű a turisták körében, de hogy ennyit szemetelnek, erről eddig nem volt tudomásunk.

Ha nem vigyázunk, a szemétdombok ellepik a sekély vizeinket, ezért gyorsan kell cselekednünk. Ha nem teszünk semmit, hamarosan eltűnik a part menti állatvilágunk.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hamarosan indul az erdőtörvény átfogó módosítása

info

Talajlaboratóriumban dolgoznak a jövő erdőképén

info

Gigantikus naperőmű Marokkóban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------