Hirmagazin.eu
Főoldal » Hihetetlen: Milliárdos örökséget hagyott veszni Medveczky Ilona
Bulvár

Hihetetlen: Milliárdos örökséget hagyott veszni Medveczky Ilona

Bár jo­go­san tart­hatna igényt a Thurn und Taxis fa­mí­lia va­gyo­nára, ő mégis úgy dön­tött: nem kell neki a mesés örök­ségre.

Hazánk dívája, Medveczky Ilona  több okból is jogosult hercegnéi cím viselésére. Egyrészt édesanyja a halálos ágyán elárulta neki, hogy nemesi felmenőkkel büszkélkedhet, másrészt mert 1974 óta házassága révén megilleti Thurn und Taxis hercegnéje cím is.Még akkor is, ha ez a frigy csupán névlegesen és hatalmas összegért (100 ezer dollár) köttetett.

Hihetetlen: Milliárdos örökséget hagyott veszni Medveczky Ilona
100 ezer dolláros frigy

A német főnemes család sarja Wilhelm Alexander Thurn und Taxis herceg ennyit kért Ilonától, akinek minden pénzt megért az osztrák állampolgárság. A mesés családi vagyonból ugyanakkor nem jutott a hercegnek. A férfit ugyanis a családja csaknem kitagadta, homoszexualitása és életvitele miatt. Medveczky Ilona ritkán beszélt, vagy találkozott „hites urával”, de a válásra sosem kerítettek sort.A herceg több mint tíz éve elhunyt, Ilona özveggyé lett, így jogosult lenne az örökségre. Ennek összege óriási lehet, a család vagyona ugyanis felbecsülhetetlen. A világ minden táján vannak kastélyaik, nem beszélve a műkincsekről és egyéb befektetésekről…

Hihetetlen Milliárdos örökséget hagyott veszni Medveczky Ilona 2
Csak ritkán találkoztak

“Alexander családja Európa egyik leggazdagabb nemesi vonalát képviseli. A vagyon kezelője az én sógornőm, Gloria lett. A kastély egyébként nagyobb, mint a Buckingham palota. Wilhelm a család fekete báránya volt, sosem került közel a pénzhez.

Amikor a felesége lettem, havonta nagyjából ötvenezer shilling volt az apanázsa.

(Mai viszonylatban 7,5 millió forint) Százezer dollárt adtam neki a névházasságért, és ezzel egy időben megszakadt vele a kapcsolatom. Néha megittunk egy kávét, de még olyankor is én fizettem a számlát”

– mesélte nevetve a táncművész, aki egyszer járt a család kastélyánál, de csak turistaként.

Hihetetlen Milliárdos örökséget hagyott veszni Medveczky Ilona 3
Sosem váltak el…

“Nem a vagyonért házasodtam! Amit akartam, megkaptam tőle, vagyis onnantól kezdve szabadon utazhattam bárhová. Nem tagadom, Wilhelm halála után a bonni nagykövet utánanézett a család vagyonának, de én magam sosem forszíroztam a dolgot, ők pedig nem kerestek, pedig tudták, hogy létezem.

Egyébként sosem szerettem a könnyen jött dolgokat …

– jelentette ki a Ripost napilap hétfői számában Ilona, aki bár nem hisz a jóslatokban, a 2017-es évre komoly anyagi előrelépést jövendöltek neki. Talán megszólal a Thurn und Taxis család lelkiismerete?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Az interneten árulta a szüzességét, nem találod ki, mennyiért “kelt el”

Edit

Bikinije nélkül csábít Kate Upton – észbontó képeken a Sports Illustrated címlaplánya + SZEXI VIDEÓ

Edit

Újra kellett éleszteni az énekesnő lányát – eszméletét vesztette

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------