Image default
Bulvár

Hihetetlen, mi derült ki II. Erzsébetről, most csalódott a királynő

Úgy tűnik, az asztalnál nem könnyű a kedvére tenni. Megszólalt egy dolgozó, aki egykor Dianát is szolgálta.

II. Erzsébet királynő ezen a nyáron egyelőre még nem tudta elfogyasztani kedvenc ételét, a skóciai Balmorali kastélyban. Legkedveltebb baromfijának, a nyírfajdnak a nagy részét ugyanis megölte a hőség.

A királynő menüjén a szárnyas eddig mindig első helyen szerepelt, de a nyírfajd vadászata csak a napokban kezdődhet meg, mert a Skóciában népszerű madarak tömegesen elpusztultak.

A királyi család egykori séfje,Darren McGrady azt is elárulta, hogy II. Erzsébet valójában nem nagyevő: inkább csak piszkálgatja az ételt, és keveset fogyaszt belőle. Fülöp herceg viszont szöges ellentéte, ő szeret mindenféle újdonságot megkóstolni és nem is válogatós. A királynő viszont annyira irtózik például a fokhagymától, hogy amikor ő az asztalnál ül, inkább egyáltalán nem is szolgálnak fel fokhagymás fogást.

Ugyanakkor az uralkodó édesszájúságára is fény derült – írja a Daily Mail. A bennfentes szakács szerint egy olyan pite a kedvenc desszertje, amely rengeteg csokoládékrémmel van megtöltve és fahéjjal van fűszerezve.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

20 év után lett vége a magyar énekesnő házasságának: „Én álltam fel és jöttem el”

Mazsi

Hajléktalan lett Jackie Chan lánya (Szomorú történet! Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Szívbemarkoló vallomás: még mindig gyászol Hofi Géza szerelmes özvegye

Mazsi