Image default
Életmód hírek

Hihetetlen fotó, amikor egy baleset áldozatai a “mennybe mennek”

A 23 éves Hannah Simons egy barátjával, a 28 éves Laurennel és 9 hónapos lányával, A’lannah-val egy autópályán szenvedett tragikus, halálos balesetet Gergoia államban, az USA-ban. Egy Subaruban utaztak, amikor Hannah elvesztette az uralmat a kocsi felett, és az autó összeütközött egy másik járművel.

Egy másik autós, Anisa Gannon éppen munkába ment, amikor a baleset miatt várakozásra kényszerült. Emiatt aztán el is késett a munkahelyéről, és hogy a főnökei előtt igazolja a késést, bizonyítékként lefotózta a balesetet.

Később Anisa nagynénjének, Tara Noble-nek tűnt fel, amikor kezébe került a kép, hogy azon valami más is van a baleseten és a munkájukat végző mentősökön kívül.

Egy különös fotó, amin egy halálos baleset áldozatai "a mennybe mennek" Ha optikai csalódás, vagy képhiba akkor is elgondolkodtató a látvány - ám az érintettek családtagjai szerint nem erről van szó.

Fotó: Anisa Gannon

“Úristen! Ez egy mennybe vezető út

– emlékezett vissza Noble arra, mi volt az első gondolta a fényt látva.

Természetesen sokkal valószínűbb, hogy a szélvédő vagy a fényképezőgép lencséje okozhatta a fénytörést, ami így jelent meg a képen, ám Noble szerint nem ez a lényeg.

“Nem hiszek a véletlenekben, főleg, amikor két ‘fénygömböt’ látunk egy ‘fényfolyosóban’. Ez megnyugvást adott a gyászoló családoknak, és ez a fő. Alapvetően leírhatatlan, ami a képen van, és úgy tűnik, mintha a baleset áldozatai elhagynák a Földet.”

A nagynéni úgy érezte, ezt a felvételt látniuk kell az áldozatok hozzátartozóinak is, ezért felkutatta őket, és megmutatta nekik a képet. A hozzátartozóknak valóban megnyugvást adott a fotó.

“Semmi kétség afelől, hogy ez valamiféle jel”

– mondta Paige Wilson, az egyik áldozat unokatestvére. Hannah Simmons anyja egyetértett.

Ő azt mondta, ez a fénykép igazi ajándék volt a számukra.

Forrás: Today / Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

A 120 éves szűz azt üzeni, sokáig élhetsz, ha nem szexelsz!

Mazsi

A plüssmackó nemcsak játék! Pszichológiai oka is van, hogy a gyerekek miért szeretik! Nézd meg régi képeinket! Hirmagazin.eu

Géza

Így dobálják ki az élelmiszert a Tescóban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------