Hirmagazin.eu
Főoldal » Hihetetlen, ezt a hirdetést adta fel a Zsuzsannát megölő osztrák kannibál
Külföld

Hihetetlen, ezt a hirdetést adta fel a Zsuzsannát megölő osztrák kannibál

A 63 éves férfi meg akar válni a háztól, ahol a magyar nővel is végzett, a hirdetésben pedig furcsa jelzőkkel illeti a gyilkosság helyszínét.

Romantikus álomlakként bocsátotta áruba otthonát a Fertő tavi kannibálként ismertté vált 63 éves Alfred U.

A férfi a tóparti ingatlanában, illetve annak közelében dobta a tóba a Bécsben meggyilkolt és feldarabolt magyar lány, R. Zsuzsanna maradványait. Tavaly tavasszal egy női torzóra bukkantak a Fertő tó melletti Rustnál. Később több testrészt is találtak a hatóságok, és hosszas nyomozás után beigazolódott a gyanú: egy magyar lány vesztette életét.

A Heute osztrák napilap szúrta ki, hogy nemrég ez a horrortanya nem kevesebb mint 120 ezer euróért, azaz csaknem 40 millió forintért került eladósorba. A házat olyan jelzőkkel illeti a hirdető, mint a „romantikus” vagy a „meghitt”, sőt, még két csónakot is kap az új tulajdonos a 35 négyzetméteres házzal együtt. Igaz, a szöveg azt nem részletezi, hogy ez a ház szerepet kapott abban a borzalmas gyilkosságban, amiről hónapokig cikkeztek a magyar és osztrák lapok. Ahogy azt sem említi a szöveg, hogy a két csónakból az egyik sokáig rendőrségen volt lefoglalva, hiszen abból dobálta a maradványokat Alfred a tóba.

Az osztrák lap hozzáteszi: a történtek miatt életfogytinglanira ítélt férfinak kártérítést is kell fizetnie a meghalt lány családjának, ez mindössze 1500 euró, vagyis félmillió forint.

Zsuzsanna egy nemzetközi segélyszervezetnél ismerkedett össze a börtönviselt Alfred U.-val. A nő nem maradhatott estére a szállón, így a férfi befogadta. A gyilkos azt vallotta, szeretkezni akart Zsuzsannával, ám ő kinevette, ezen dühödött fel. Először megfojtotta, majd feldarabolta a lány testét, aztán kukászsákokban vitte el a csónakházhoz. A többi maradványt a fagyasztóba tette, hogy később gulyást csináljon belőle.

„Ha fél órára gyengéd lett volna hozzám, még most is élne. Nagyon sajnálom” – így védekezett a bíróságon a férfi, miközben mosolyogva hallgatta, miként jellemezte őt a bíró.

„Ez az elvetemült gyilkos a bíróságon azt mondta, a lányom prostituált volt, és hozzá is csak azért ment fel, mert pénzt ígért neki. Ez azonban nem igaz. Zsuzsikám nem élt fényűző életet Bécsben, alkalmi munkákból tartotta el magát, de ez még nem azt jelenti, hogy a testét árulta. Nagyon fáj, amikor ezt hallom róla. Abba pedig senki nem gondol bele, hogy van egy kamasz unokám, aki ilyeneket hall az édesanyjáról” – panaszkodott korábban a Blikknek a megölt lány édesanyja, Zsuzsanna.

Alfred U. több évtizedet töltött már börtönben, így pontosan tudta, mi vár rá. Az oe24 osztrák hírportál szerint miután visszatért a rácsok mögé, ugyanazt a munkát kezdte el, mint amit korábban otthagyott: nyomtató mellett dolgozik szabadidejében.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Fidel Castro szerint Kubának nincs szüksége az Egyesült Államok “ajándékára”

info

Horvátország elveszítette a Mol elleni ügyet

Géza

Megszűnt a hadiállapot Ukrajnában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------