Image default
Bulvár

Hihetetlen: eltiltották Tóth Anditól Szikora Robit

Felettébb érdekes titokról rántotta le a leplet az R-GO frontembere: Szikora Robit annak idején eltiltották az X-faktor fiatal felfedezettjétől, Tóth Anditól.

Az X-faktor egykori mentora számos olyan dologról számolt be a Ripostnak magával kapcsolatban, amelyről korábban soha sem tett említést. Ilyen dolog volt például az is, amit Tóth Andival kapcsolatban mondott a lapnak az R-GO frontembere. Hiszen, mint megírtuk, a fiatal lány Szikora Róbert mentoráltjaként nyerte meg az X-faktor ötödik szériáját. De a karrierépítésben már nem tudott segíteni Tóth Andinak, hiszen nem is találkozhattak.

– Sokszor eszembe jut Tóth Andi, akit azután zártak el tőlem hermetikusan, hogy megnyertük az egyik tehetségkutatót. Attól a pillanattól kezdve hozzá sem szólhattam. Kapott egy menedzsert. Ez nagyon rosszul esett. Nem írhattam neki egy dalt sem, pedig a verseny alatt minden tudásom odaadtam neki, ami ötven év zenéléssel a hátam mögött, nem volt kevés – mesélte a Ripostnak Szikora Róbert, aki jubileumi bulira készül 65 évesen.

Hihetetlen eltiltották Tóth Anditól Szikora Robit 1
Tóth Andi és Szikora Róbert az X-faktor ötödik szériájának fináléjában /Fotó: Pozsonyi Zita

 

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

 

Hasonló hírek

Itt az év legjobb kisállathirdetése :)

Edit

Sokkoló, ami nyilvánosságra került! Ezért néz ki olyan rosszul a legendás színész

Mazsi

Kordáék lezárták a múltat: nagy titkot árultak el a kapcsolatukról!

Mazsi