Főoldal » Hihetetlen, de Jennifer Aniston 51 éves lett: elárulta, miről álmodik – Szupedögös fotók is készültek róla
Bulvár

Hihetetlen, de Jennifer Aniston 51 éves lett: elárulta, miről álmodik – Szupedögös fotók is készültek róla

Észbontóan dögös fotósorozattal ünnepelte 51. születésnapját Jennifer Aniston! A kirobbanó formában lévő színésznő legfrissebb interjújában azt is elárulta, milyen nagyon vágyik arra, hogy megélhesse az anyaságot.

Szexi képsorokon villantotta meg irigylésre méltó alakját Jennifer Aniston, aki éppen tegnap töltötte be 51. életévét, ennek apropójából pedig jó barátnője, Sandra Bullock meg is interjúvolta őt, ám mint kiderült, Anistonnak fogalma sem volt arról, hogy dögös címlapfotóval ünnepelhet majd a nagy napon.

„Fogalmam sem volt, hogy ez az interjú éppen most jelenik majd meg. Büszke vagyok és megtisztel, hogy ezzel a címlappal ünnepelhetek. Úgy néz ki, 51 évesnek lenni nagyon klassz” – írta Jennifer Aniston. Az interjút egyébként, ami az Interview magazin hasábjain olvasható, Sandra Bullock készítette vele, akire a testvéreként tekint.

Az interjúból többek között az is kiderült, hogy Jennifer Aniston nagyon szeretne gyerekeket – vette észre a 24.hu.

„Az agyamban fel-felvillan egy kép arról, hogy az óceán morajlását hallva, az óceánt figyelve nevetést hallok, szaladgáló gyerekeket látok, üvegpohárban hallok jeget koccanni, érzem az éppen készülő étel illatát. Ez egy örömteli képként él a fejemben” – árulta el Sandra Bullocknak Jennifer Aniston, aki nehéz gyerekkoráról is mesélt. Mint elmondta, olyan helyen nőtt fel, ahol nem tapasztalhatta meg, milyen egy biztonságos, szerető és stabil családi környezet, és sosem látta azt, hogy a körülötte élő felnőttek kedvesen bántak volna egymással. Ő maga nem akar ilyen lenni sosem.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Műtétre lenne szüksége II. Erzsébetnek, hihetetlen kifogással állt elő

Mazsi

A meghurcolt Cliff Richard 728 milliós elégtételt kapott – a BBC fizeti a perköltségeit

Géza

Meg Ryan elszabott arca tette tönkre a karrierjét

Edit