Image default
Egészség - betegség

Hihetetlen, de ennek az asztalosnak 28 ujja van! Oszd meg!

Devandra Suthar asztalosként dolgozik nyugat-Indiában. Szakmájában gyakori, hogy az emberek munkahelyi balesetben megsértik a kezüket, a 46 éves férfi esetében pedig erre különösebb nagy az esély, ugyanis a kezein és lábain összesen 28 ujjal rendelkezik.

A helyi közösségben Suthar-t “maximális ujjakkal rendelkező férfinek” hívják.

Minden végtagján hét ujjal született; családjában ő az egyetlen ezzel a rendellenességgel, ami, bár viszonylag gyakori, általában csak egy extra ujjról van szó, nem nyolcról. 

Suthar kétgyermekes családapa, akinek a neve szerepel a Guinnes-rekordok könyvében. Bár neve már nemzetközileg ismert, a hétköznapokban számtalan nehézséggel kell szembenéznie furcsa teste miatt.

Óvatosan kell bánnia a fával a munkahelyén, nehéz olyan cipőt találnia, ami kényelmes számára, ráadásul a lábujjai folyton kidörzsölődnek mozgás közben.

Bár anyagilag annak ellenére sincs eleresztve, hogy akaratán kívül felállított egy új világcsúcsot, derűsen szemléli az életet. Arra biztatja azokat, akik ezzel a rendellenességgel élnek, hogy ne érezzék rosszul magukat amiatt, mert mások.

blikk

Hasonló hírek

Kertesházban élsz? Akár 15 milliós büntetést is kaphatsz, ha ezt nem teszed!

Géza

Elfogyott a gyógyszer a műtőben, ezért halt meg a pécsi férfi?

Mazsi

9 legnagyobb hazugság a zsírról és a koleszterinről

Mazsi