Főoldal » Hihetetlen bejelentést tett az űrhajós: a földönkívüliek már köztünk járnak
Tudástár - minden érdekesség

Hihetetlen bejelentést tett az űrhajós: a földönkívüliek már köztünk járnak

A brit űrhajós azt állítja, hogy az űrlények most is közöttünk lehetnek.

Dr. Helen Sharman, brit űrhajós szerint a földönkívüliek közöttünk élnek, csak mi egyszerűen nem látjuk őket.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Sharmant, aki 1991-ben hét napon keresztül teljesített kutatói szolgálatot a Mir nevű űrállomáson, a Sky News idézte az Observer Magazine-nak adott interjúja alapján. Az interjúban az első brit asztronauta elmondta, hogy a földönkívüliek létezése megkérdőjelezhetetlen.

„Olyan sok milliárd csillag létezik az univerzumban, hogy kétségtelennek tartom a tőlünk eltérő életek létezését” – mondta az 56 éves űrhajós, aki elképzelhetőnek tartja azt is, az „idegenek” most is köztünk élnek, csak mi nem látjuk őket, mivel „valószínűleg – az emberektől eltérően – ők nem szénből és nitrogénből tevődnek össze”.

Sharman azt is elmondta, rendkívül frusztrálónak tartja, hogy sokan az első nőként, nem pedig az első britként hivatkoznak rá. „Sokat elmond a helyzetünkről az, hogy ha ezt nem hangsúlyoznánk, mindenki azt hinné, az első űrpilóta férfi volt” – mondta, hozzátéve: az őt követő Tim Peak űrutazása után szinte mindenki megfeledkezett róla. „A normális az lett volna, ha egy férfi megy először, szóval rendkívül örülök annak, hogy felboríthattam ezt a sorrendet”.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Elképesztő: a cipője is megmaradt az 500 éves csontváznak

Mazsi

Elképesztő felvétel! Ördögűzést végez a magyar lelkész – VIDEÓ

Mazsi

Óceánban, delfinek között akarja megszülni gyerekét egy hawaii nő

Edit