Image default
Bulvár

Hiába a békülés, Pécsi Ildikó végső döntést hozott a kilakoltatásról

Pártos Csilla hiába állt el a rokontartási pertől,a színésznő hajthatatlan.

Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból.

Pécsi Ildikó tavaly üzente meg, hogy nincs mese, ha kell, a végrehajtóval lakoltatja ki házából unokáját, a 19 éves Csabikát. Azóta azonban látszólag nagyot fordult a világ! A Blikk szerdán írt arról, hogy a színésznő volt menye békülni akar, ennek érdekében pedig bejelentette: elállnak korábbi anyagi követeléstől, nem tartanak igényt sem visszamenőlegesen, sem a jövőben a havi 115 ezer forintos rokontartásra.

Ez összesen 4 millió forintot jelent! Így véget is ért egy per a szövevényes családi drámában. Ám úgy tűnik, hiába Pártos békülési szándéka, ez semmit sem változtat a kilakoltatáson.

“A rokontartási pernek semmi köze a 2015-ben kirobbant ingatlanperhez! Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, a rendőrség, a karhatalom és a végrehajtók mind kivonulnak a budai ingatlanhoz, hogy meglegyen a kilakoltatás. A rendőrök félreállítják azt, aki útban van. Ez mindenképp így lesz” – nyilatkozta a Ripost-nak a színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Durva, biciklis esések

info

Egyre csak fogy az énekes, már alig van miből leadnia

info

Te tudtad ezt Bereczki Zoltánról?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------