Hirmagazin.eu
Főoldal » Hiába a békülés, Pécsi Ildikó végső döntést hozott a kilakoltatásról
Bulvár

Hiába a békülés, Pécsi Ildikó végső döntést hozott a kilakoltatásról

Pártos Csilla hiába állt el a rokontartási pertől,a színésznő hajthatatlan.

Pécsi Ildikó volt menye hiába döntött úgy, hogy kibékül a Kossuth-díjas színésznővel! Bár Pártos Csilla közel 4 év háborúskodás után elállt a rokontartási pertől, ez semmit sem változtat azon,hogy a színésznő május 1-jén kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból.

Pécsi Ildikó tavaly üzente meg, hogy nincs mese, ha kell, a végrehajtóval lakoltatja ki házából unokáját, a 19 éves Csabikát. Azóta azonban látszólag nagyot fordult a világ! A Blikk szerdán írt arról, hogy a színésznő volt menye békülni akar, ennek érdekében pedig bejelentette: elállnak korábbi anyagi követeléstől, nem tartanak igényt sem visszamenőlegesen, sem a jövőben a havi 115 ezer forintos rokontartásra.

Ez összesen 4 millió forintot jelent! Így véget is ért egy per a szövevényes családi drámában. Ám úgy tűnik, hiába Pártos békülési szándéka, ez semmit sem változtat a kilakoltatáson.

“A rokontartási pernek semmi köze a 2015-ben kirobbant ingatlanperhez! Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, a rendőrség, a karhatalom és a végrehajtók mind kivonulnak a budai ingatlanhoz, hogy meglegyen a kilakoltatás. A rendőrök félreállítják azt, aki útban van. Ez mindenképp így lesz” – nyilatkozta a Ripost-nak a színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Válaszolt Vajna Tímea a balesetben lebénult, kerekesszékes férfinak

Edit

Patakokban folytak a könnyei a 60 éves Hernádi Juditnak! – VIDEÓ

Mazsi

Egy vonattal akart szelfizni, ez lett a vége (Videóval)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!