Hirmagazin.eu
Főoldal » Hétköznapi hőseinknek köszönjük áldozatos munájukat! Oszd meg, tudja meg mindenki, kikre vagyunk méltán büszkék!
Belföldi hírek

Hétköznapi hőseinknek köszönjük áldozatos munájukat! Oszd meg, tudja meg mindenki, kikre vagyunk méltán büszkék!

Rendőreink védik a határt, életet mentenek, segítenek, elfogják a veszélyes bűnelkövetőket! Mentőseink életet mentenek, segítenek, sok esetben már a mentőben gyógyítanak! Tűzoltóink eloltják a tűzet, életet mentenek, gyermekeket, állatokat hoznak ki az égő pokolból! Orvosaink életet mentenek, gyógyítanak, reményt adnak! Gyógyszerészeink kiszolgálnak minket, tanácsokkal látnak el! Katasztrófavédelmiseink mindig ott vannak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk! .. És végül, de nem utolsósorban, Miniszterelnökünk értünk dolgozik!

.. Azonban nem ennyi a sor, írhatnánk szinte egész nap, hogy kikre vagyunk méltán büszkék, kik azok, akikre számíthatunk, akikhez segítség kérésével fordulhatunk, mi, az egyszerű magyar emberek!

Tudjuk kik azok, ez a kis megemlékezés és legfőbbképp KÖSZÖNET mindenkinek szól, akik hazaszeretettel, akarattal, hittel, bátorsággal, tisztességgel, odaadással, áldozatvállalással értünk dolgoznak, nap mint nap!

Ők a hétköznapok hősei, a mi hőseink!

Köszönjük munkájukat, köszönjük, hogy értünk, magyarokért dolgoznak!

Címlapkép és kép: Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Eltűnt egy testvérpár Budapestről

Géza

Valóban lehet két-három hét alatt magabiztos vezetési tudást szerezni?

Edit

Balesetmentes közlekedést kívánunk! Hirmagazin.eu (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------