Hirmagazin.eu
Főoldal » Heti horoszkóp – Meríts erőt a változásokból! – képek
Horoszkóp

Heti horoszkóp – Meríts erőt a változásokból! – képek

Horoszkóp, csillagjegyek, jövőkép, munka, szerelem, család, gyerekek, karrier, pénz, boldogság.

Kos, 03.21 – 04.20

A kos erőt merít a változásokból. Hirmagazin.eu

Sok változás miatt bizonytalanná válhatnak a dolgok az ön környezetében. Minthogy a nyilvános kapcsolatai, és talán a párkapcsolata is állandó változáson megy át, ezért ön igyekezzen legalább önmagában megőrizni a bizonyosságot. A magabiztosság segítheti abban, hogy a változásban is állandóságra leljen. Ma is arról kap leckét, hogy milyen is az, amikor nem ön forog a világ körül, hanem fordítva.

Bika, 04.21 – 05.20

A bika jókedvű, mert állandóan alkot. Hirmagazin.eu

Jókedvű napra számíthat: miért is ne osztaná meg az élményt másokkal is? Vonja be a kollégáit is abba az új találmányba, megoldásba, ami az ön érdeme, hogy kitaláltatott. Este pedig mutassa meg barátainak, sőt akár egy barátjává lett kollégájának kedvenc zenéjét, hívja őket online mozizásra. Egy kis kikapcsolódás mindenkinek jó, legyen ön a társaság lelke! Ez a szerep jól áll önnek, ma különösen.

Ikrek, 05.21 – 06.21

Az ikreknek el kellene gondolkodnia azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedetei. Hirmagazin.eu

El kellene gondolkodnia azon, mennyire helyesek mostanában a cselekedetei. Persze mindig mindenre találhat érveket. A fő persze, hogy önmagát meg tudja győzni. De ne úgy, hogy elaltatja a lelkiismeretét, mert az később visszaüthet. A legrosszabb esetben akár valamilyen betegség formájában is. A mai napon egy őszinte feltárulkozás valaki előtt segíthet önnek abban, hogy kilábaljon a bajból.

Rák, 06.22 – 07.22

A rák sokszor szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merül. Hirmagazin.eu

Ma szokatlanul ábrándozó, álmodozó hangulatba merülhet. Ez csupán abban akadályozza meg, hogy a munkáját rendesen végezze. Abban azonban nem, hogy az illúzióit másokkal is megossza. Sőt, akár még udvarolni is kedve támadhat, egy kollégája ugyanis nagyon felkeltette a figyelmét. Ha a főnökei épp nem látják, akkor jó. De ha igen, akkor inkább tegyen úgy, mintha munkaüggyel lenne elfoglalva!

Oroszlán, 07.23 – 08.23

A nehéz faladatokat az oroszlánok megoldják. Hirmagazin.eu

Nehéz feladat elé állíthatja ma a sors. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Valószínű, hogy az emberi kapcsolatain kell elgondolkodnia: kihez is ragaszkodik, és mennyi áldozatra hajlandó ezért a kedvteléséért. A társa szigorúsága korlátozó lehet az emberi kapcsolataira nézve. Most megmutathatja, mennyi önben a kurázsi. Ha jól dönt, és jól forgatja a szót, a nap végére sokat nő az önbizalma.

Szűz, 08.24 – 09.22

A szűznek talán többet kellene törődnie a családjával. Hirmagazin.eu

Ma is emlékezteti a sors arra, hogy talán többet kellene törődnie a családjával. Elaltathatja a lelkifurdalását azzal, hogy már most megtervezi téli vakációjukat, vagy akár már a hétvégére programot talál ki a számukra. Csak legyen ideje elmenni rá! Ez a nap, ha jól kezdi, akkor alkalmat adhat önnek arra, hogy a munkája tetemes részével végezzen. A jó kezdet a folytatásban is reményekre jogosíthatja fel.

Mérleg, 09.23 – 10.23

A mérleg okos, megfontolt, kiegyensúlyozott. Hirmagazin.eu

Minden okossága és visszafogott mérlegelése ellenére is a mai napon meggondolatlanul cselekedhet. Ma valahogy nem igazán sikerül összhangba hoznia az érzelmeit és a gondolatait a társkapcsolatát illetően. Így aztán jó eséllyel küldi el valami melegebb éghajlatra élete párját, de sajnos ugyanakkor mégsem vesz hozzá repülőjegyet. Pénzügyekben annál reálisabb lehet, és jó üzletet köthet.

Skorpió, 10.24 – 11.22

A skorpió téli viszonylatban szedjen több vitamint, és jobban erősítse az immunrendszerét! Hirmagazin.eu

Nyűgösnek és fáradtnak érezheti magát már kora reggel. Lehet, hogy ez egy kezdődő betegség első tünete, nem pedig kóros lustaság. Még megelőzheti a bajt, ha melegebben öltözik, és erősíti az immunrendszerét. De ha nagyon erőteljesek a tünetek, és esetleg a nap folyamán még rosszabbodik is a helyzete, akkor feltétlenül keresse meg a háziorvosát! De mindenképpen nézzen be egy közeli természetgyógyász boltba.

Nyilas, 11.23 – 12.21

A nyilas tehetséges, és ezzel mindig felkelti mások érdeklődését! Hirmagazin.eu

Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat sorsproblémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban aligha képes megélni. Szerencsére erre egy váratlan találkozás emlékezteti is és ráadásul kibillentheti önemésztővé forduló múltba nézéséből. Örüljön annak, hogy foglalkoznak önnel, hogy van munkája és tehetsége. Használja ki a jó erejét az új fordulathoz!

Bak, 12.22 – 01.20

A bakok meleg szívű emberek. Hirmagazin.eu

Ön egy meleg szívű ember, de sajnos sokszor bezárja az érzéseit. Talán nem is véletlenül, hiszen számtalanszor tapasztalta már az életében, hogy ezzel mások visszaélhetnek. Ám, azt már mások is tudják, hogy ha ön rájön erre, akkor haragosabb tud lenni bárki másnál. Így pedig sajnos mértéken felül ítélkezhet, és igazságtalan lehet. Döntéshelyzetben ne alapozzon a személyes szimpátiára.

Vízöntő, 01.21 – 02.18

A vízöntő csodálatos – és szeretetreméltó ember. Hirmagazin.eu

Legyen óvatos, mert a mai napon valaki kihasználhatja az ön engedékenységét. Ha ez egy kiskorú, akkor még lehet elnéző is vele szemben. De egy felnőttnek már nem nézheti el a gyerekességet! Habár a lehető legtávolabb áll öntől a szigorú számonkérő szerepe, most mégis elő kell vennie a pedagógiai érzékét! Ráadásul ezzel két legyet üthet egy csapásra: egy nehéznek ígérkező feladatot másra bízhat.

Halak, 02.19 – 03.20

A halak könnyebben kétségbeesnek, azonban az élethez való realitásuk megold mindent! Hirmagazin.eu

Úgy érezheti, az utóbbi időben kissé elhanyagolják szerettei, barátai. Folyton csak ön hívja őket, és még talán a visszahívásban sem reménykedhet. Kesergés helyett inkább még egyszer utoljára tegye meg ön az első lépéseket az irányukban. Tapasztalni fogja, hogy korántsem feledték el. Csak ők is épp oly elfoglaltak, mint ön. Valamelyikükről még az is kiderülhet, hogy komoly problémája, esetleg betegsége van.

Cikk-képek és címlapkép: Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. február 10., péntek

Edit

Napi horoszkóp – 2016. október 22., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. május 13., szerda

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!