Hirmagazin.eu
Horoszkóp

Heti horoszkóp április 4-től 10-ig

Tavaszi zsongás? Különös hét következik, sokaknak lehetősége adódik váltani, valami jobbra, érdekesebbe kezdeni. Másokra nyugalom és egy kis pihenés vár.

 

Heti horoszkóp április 4-től 10-ig

Kos (Március 21 – Április 19)

A héten fontos dolgok várhatnak rád. Ez lehet egy komoly döntés, valami olyannal kapcsolatban, ami már hónapok óta nyomaszthat, vagy olyan valami, amit végre le tudsz zárni. A legfontosabb, hogy legyél ambiciózus és előretekintő. A múlttal már nincs értelme foglalkozni, hiszen megváltoztatni úgysem tudod, de azért elfelejtened sem szabad!

Bika (Április 20 – Május 20)

A héten pénz állhat a házhoz, méghozzá egy szerencsés üzleti ügyből kifolyólag, olyan, amire nem is számítottál. Családoddal, pároddal való kapcsolatod is kellemes fordulatot vehet, egy utazás, kirándulás vagy látogatás kapcsán. Munkádban a héten ne köss hosszú távú szerződéseket, mert üzleti problémák merülhetnek fel.

Ikrek (Május 21 – Június 20)

A héten mindenkinek feltűnik majd remek munkamorálod, kisugárzásod és életerőd. Tele vagy energiával, most nem ismersz lehetetlent. Ez az időszak kiváló arra, hogy új dolgokba kezdj bele: akár új projektről, befektetésről, vagy hobbiról van szó. A magánéleted már nem lesz ennyire ragyogó, de a hétvégére rendeződhetnek a problémák.

Rák (Június 21 – Július 22)

Lassíts kicsit, figyelj oda jobban önmagadra és a környezetedre. Egy közeli ismerősödnek nagy szüksége lehet figyelmedre és megértésedre. Tedd rendbe az elmaradt ügyeidet, és igyekezz semmi újat sem elvállalni ezen a héten, mivel a következő hetek hozhatnak majd remek lehetőségeket. Egy barátnődnek komoly segítségre van szüksége, de rád most nem számíthat.

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)

Remekül érzed magad most a bőrödben. Boldog és kiegyensúlyozott vagy, pár nélkül még a szerelem szele is megcsaphat. Érdekes megbeszélések, találkozások várhatnak rád a héten. Igyekezz két lábbal a földön állni, és nem elhinni semmit, amit nem a két szemeddel látsz. Az időjárás végre igazán a kedved szerint alakul majd.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)

A hét eleje eseménydúsnak ígérkezik számodra, de szerencsére a hét vége már csendesebb lesz, nyugodt békés pillanatok várhatnak rád. A következő hónapban hatalmas változások lesznek, magánéleted és karriered is szerencsés fordulatot vesz, de áprilisban még a viszonylagos nyugalom, és kiszámíthatóság lesz jellemző.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

Új lehetőségek nyílhatnak meg számodra a héten, ez lehet egy új utazás, új továbbtanulási lehetőség, vagy akár egy új munka. Magánéletedben is szerencsés fordulat állhat be. A sok kellemes esemény mellett, az élet egy nagy igazságát a saját bőrödön tanulod majd meg. De ne csüggedj, ennek a tanulságnak később még nagy hasznát veheted!

Skorpió (Október 23 – November 21)

Az elkövetkező hetekben olyan titkokkal, kérdésekkel találhatod magad szemben, amelyek megválaszolása időbe telhet. Mindenképpen hallgass megérzéseidre, hiszen ahogy mindig, most is számíthatsz intuíciós képességedre.

Nyilas (November 22 – December 21)

Ez a heted a kettősség jegyében telik, bőven kijuthat számodra a jóból és rosszból is. Ne hozz pénzzel kapcsolatos döntéseket, mert ezek balul sülhetnek el. Igyekezz többet foglalkozni pároddal és családoddal, otthonotokra is ráférhet egy nagytakarítás vagy a felújítás. Az elkövetkező hetek azonban új lehetőségeket, találkozókat, megállapodásokat hozhatnak.

Bak (December 22 – Január 19)

Az elkövetkezendő hetekben fontos döntések várhatnak rád. Munkádban rengeteg az energiád, tele vagy ambícióval, és olyan dolgokba is jó eséllyel vághatsz bele, amiket eddig kerültél. Magánéletedben is fontos fordulópont következhet, és egyre több időt tölthetsz az életed értékelésével.

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Ez a hét a te heted. Boldog, vidám, kiegyensúlyozott és kreatív vagy. Nyitott vagy a társadalmi életre, és végre több időt tudsz fordítani rég nem látott barátaidra, ismerőseidre, akiket kicsit elhanyagolhattál. Tiktok és pletykák keringhetnek körülötted, de nem feltétlenül rólad. Igyekezz megőrizni azt, amit rád bíznak.

Halak (Február 19 – Március 20)

A héten kicsi, de annál fontosabb sikerek érhetnek. Egy nagyobb döntés is várhat rád: el kell döntened, hogy kinek az oldalán is állsz. A következő hónapban különös szerencséd lehet a szerelemben és a pénzügyekben, amit mindenképpen jó lehet kihasználnod.

Forrás: anna.hu

 

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. Szeptember 05.

Mazsi

Figyelj oda! November 3. tízmilliószoros nap!

info

Napi horoszkóp – 2015. június 15., hétfő

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------