Hirmagazin.eu
Horoszkóp

Heti horoszkóp április 18-tól 24-ig

Már nem tart sokáig az a nehéz időszak, ami jó néhányunknak megnehezíti az életét. Korábban segítségedre volt kedvesed egyik barátja, akivel jól meg tudtátok érteni egymást, de mostanában ez a kapcsolat egyre kevésbé működik.

 

Napi horoszkóp: 2015. november 14., szombat

Kos (Március 21 – Április 19)

Elgondolkodtál azon, hogy mit is gondolnak a múlt heti viselkedésed után rólad! Hidd el, nincs igazad, most a te viselkedésed volt vállalhatatlan! Nem kell más tenned, csak bocsánatot kell kérned azoktól, akiket megbántottál, és minden rendben lesz. Ne gondolkozz azon, hogyan tudnék megúszni, most bizony neked kell megalázkodnod! Évente többször szeretnél részt venni egy találkozón, amire most végre lehetőséged kínálkozik.

Bika (Április 20 – Május 20)

Nem szabad visszafordulnod, nem szabad megalkudnod másokkal! Az a részed, amelyik egyet ért a kedveseddel, és osztja a véleményét, most végre felülkerekedik, és legyőzi az állandóan csak az ellentmondás lehetőségét keresőt. Ha kinyitod a szemed, és nyitott szemmel jársz a munkahelyeden, akkor egy nagyon előnyös lehetőséget ismerhetsz meg! Frissen, kipihenten kell részt venned egy májusi eseményen – már most találd ki, hogy készülsz fel rá!

Ikrek (Május 21 – Június 20)

Végre jó az idő, ilyenkor szívesen mész a természetbe, ezúttal szerencsére kedveseddel közös programot is tudtok majd szervezni. Ne légy lusta, mindent intézz el a héten, hogy hétvégére ne maradjon semmi, és maradéktalanul élvezni tudd a pihenést! Egy olyan hírt hallhatsz majd, ami teljesen letaglóz majd – néhány apróságon múlik minden, amit el szeretnél érni, de a részletek most sokkal fontosabbak, mint gondolnád!

Rák (Június 21 – Július 22)

Egyre kilátástalanabbnak érzed a helyzeted, egyre kevésbé tartod valószínűnek, hogy a kapcsolatod még megmenthető. Egy érdekes ötlet jut eszébe a legjobb barátnődnek, érdemes lenne átgondolnod, még akkor is, ha elsőre kicsit meredeknek is tűnik – de mit veszíthetsz? Nagy szavakkal, állandó figyelemmel elhitetheted másokkal, hogy birtokában vagy minden olyan képességnek, amire most nagy szükséged lehet!

Oroszlán (Július 23 – Augusztus 22)

Akkora változások előtt áll az életed, hogy most semmi másra nincs szükséged, mint pihenésre, és feltöltődésre, hogy aztán később megkaphass mindent, amire szükséged van. Egy korábbi barátod újra feltűnik, de mielőtt elhinnéd, amit mond, gondold végig, hogy legutóbb hogy viselkedett veled! Mindjárt máshogy látod majd a mesés szavakat és a csodás ajándékokat! Ahelyett, hogy rá vesztegeted az idődet, hódolj inkább a legkedvesebb hobbidnak!

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 22)

Csak pár órára kellene koncentrálnod, és elvégezni a feladataidat ahhoz, hogy megkapd azt az elismerést, amire vágysz. Lehet, hogy nem jó helyen vagy, lehet, hogy váltanod kell, de ne halogasd tovább! Te lehetsz az első az ismerőseid között, akinek sikerül saját erejéből megtalálnia a boldogságot! A magánéleted mostanában egy lányregényre hasonlít, minden úgy sikerül, ahogy szeretnéd, de komolyabb nehézségek jöhetnek május elején.

Mérleg (Szeptember 23 – Október 22)

Lassan megtelik az a bizonyos pohár, de te még most is szinte üresnek látod! Nézz körül magad körül, és vedd észre, hogy mennyien szeretnek, mennyien figyelnek oda a véleményedre. Gondold végig, mihez kezdenél, ha nem ismernéd fel a barátaidat és nem tudnád megkülönböztetni őket az ellenségeidtől! El sem tudod képzelni, ugye? Szerencsére nem is kell, csak fogadd meg a tanácsot, és légy optimista!

Skorpió (Október 23 – November 21)

Furcsa kapcsolatba vágsz bele mostanában, de te sem tudod igazán, hogy mire is vágysz! Több mint elég, ha a hét végére tisztába teszed a gondolataidat, de fogadd meg, hogy vasárnap estére kialakítod a véleményedet! Hamarosan elkezdődhet valami, aminek a végkifejlete rajtad is múlik, de a szálakat most nem te mozgatod, hanem valaki, akire eddig nem is gondoltál! Ha furcsának is tűnnek az érzéseid, engedj utat nekik!

Nyilas (November 22 – December 21)

Súlyos sérülést okozhat az életedben az a folyamatos erőlködés, amivel mostanában kénytelen vagy foglalkozni. Szerencsére nem kell ennek sokáig így lennie, de ehhez sokat kell dolgoznod! Adj egy esélyt annak a barátodnak, aki nyitott lenne a kapcsolatotok elmélyítésére! Semmit nem veszthetsz vele, most nem lesz semmilyen más esélyed. Ha mégsem akarod, akkor legalább légy vele őszinte, és mondd el neki, hogy mit érzel.

Bak (December 22 – Január 19)

Félő, hogy hamarosan olyan helyen találod magad, ahova nem szeretnél eljutni. Sokan vannak, akik szívesen cserélnének veled, de te mégsem érzed magad boldognak. Keresed az igazit, de már évek óta nem találod. Pedig hidd el, hogy ott van az orrod előtt! Egyszerűen csak add ki magadból, engedd meg magadnak, hogy jól érezd magad! Ne félj semmitől, nincsenek rossz döntések, csak azt bánod később, ha most kihagysz valamit!

Vízöntő (Január 20 – Február 18)

Súlyos, de nem reménytelen a helyzeted, nyugalomra és egységre van most szükség a családodban – még akkor is, ha egyelőre nem tudod, hogy mi is a helyzet. Folytatnod kell a megfeszített munkát, és a kutatást, hiszen már nagyon közel vagy a célodhoz! Rengeteget segítesz annak, aki megkeres egy kis aprósággal, amiből aztán komolyabb dolgok is kialakulhatnak. Átlagos semmiképpen sem lehet a következő heted.

Halak (Február 19 – Március 20)

Feltehetően kevesebben lesztek a következő hetekben olyanok, akik megértik a testvéred problémáját. Minden körülmények között be kell tartanod a szabályokat, nem hagyhatod, hogy valaki eltérítsen a helyes úttól. Minden esetben meg kell keresned azokat, akik osztják a véleményedet, és nem szabad abban bíznod, hogy maguktól jelentkezned. Meg kell magyaráznod valamit, amire nem sok magyarázat létezik – gondold át alaposan, mit szeretnél!

Forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2017. március 23., csütörtök

Edit

Napi horoszkóp – 2016. december 7., szerda

Mazsi

Napi horoszkóp – 2015. december 29., kedd

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------