Hirmagazin.eu

Heti horoszkóp: 2016. március 28-április 3.

 Aktuális hírek
  • ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK NAGY BRIGITTA RENÁTÁT Hirdetés2017. 08. 23., sze – 21:12 – Budapesti Rendőr-főkapitányság – A rendőrség a lakosság segítségét kéri! A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/6961/2017. általános számon körözési eljárást folytat a 14 éves Nagy...
  • Meg kell szüntetni a Hős utcai szegregátumokat Kőbánya polgármestere szerint (Budapest, X. kerület) HirdetésKőbánya polgármestere szerint több milliárd forintos állami támogatásra volna szükség ahhoz, hogy felszámolják a Hős utcai gettót, ráadásul jogi és anyagi akadályokba ütközik az utca 15-ös számú épülettömbjének lebontása is,...
  • Te jó ég! Így teszi tönkre a fogkrém a spermát HirdetésTalán nem is hinnéd, milyen sokat árthatnak a tisztálkodószerek a hímivarsejtek egészségének. Egy friss kutatás rávilágított, hogy a spermiumok számát, alakját DNS-ét is befolyásolják. A kutatás során 325 férfitől vettek...
  • Elárulta születendő gyermeke nevét Debreczeni Zita HirdetésEsküvőjük óta a trónörökös kérdés is napirendi ponton van a sztárpár életében. Már a nevet is kiválasztották. Néhány hónappal ezelőtt, Olaszországban mondták ki a boldogító igeneket Debreczeni Zita és Gianni....
  • Új dizájnerdrog pusztít HirdetésTöbb embert eszméletlen állapotban szállítottak kórházba hétvégén. A rendőrség azt gyanítja, hogy újfajta pszichoaktív drog van terjedőben. A kábítószerek terjesztői mindig újabb és újabb ártalmas portékával kábítják a fiatalok –...

Heti horoszkóp: 2016. március 28-április 3.

Heti horoszkóp: 2016. március 28-április 3.
március 28
06:19 2016
Hirdetés

forrás: hirado.hu

Jó, ha a Szűz most semmiben sem vállal kockázatot, és biztosra megy, a Mérleggel ezen a héten még az is előfordulhat, hogy rémeket lát, a Skorpiónak lassítani kell az egészsége miatt.

Kos (március 21.-április 20.)
Óriási hibát követ el, ha könnyelműen belesodródik egy kétes kimenetelű kalandba. Túlságosan sokat veszíthet vele, és a hibát már nem lesz lehetősége kijavítani.

Bika (április 21.-május 20.)
Túl sokat ad a látszatra, ez rengeteg energiáját felemészti. Ne akarjon mindenkinek megfelelni, mert úgy sem sikerülhet. Legyen természetes, adja csak önmagát.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ragadja meg a lehetőséget, ne habozzon, mert hosszú távon sokat profitálhat belőle. Energiáit célja elérésére fordítsa, arra összpontosítsa, nem forgácsolódjon szét.

Rák (június 22.- július 22.)
Kénytelen alkalmazkodni az adott körülményekhez, mert nem akar konfrontálódni. Megérzései azt súgják, hogy legyen óvatos és inkább tegyen lakatot a szájára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Talpraesettségének köszönheti, hogy minden helyzetben feltalálja magát. A sors olyan kihívást sodor az útjába, amit eleinte túl nehéznek tart, de végül jól megoldja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Anyagi biztonságát csak kemény munkával tudja megteremteni, ezért bármiféle kockáztatást kerülnie kell. Bár a csábítás igen nagy, de ennek ellenére ne engedjen neki.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Különös és megmagyarázhatatlan érzések kerítik a hatalmába, amivel nem tud mit kezdeni. Emiatt rémeket lát, s képes felnagyítani a legapróbb problémákat is.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Itt az ideje, hogy komolyan vegye szervezete jelzéseit, és ne hajtsa túl magát. Idegileg és fizikailag egyaránt szüksége van pihenésre, ezért mindenképp lassítson!

Nyilas (november 22.-december 21.)
Terve megvalósításához ajánlatos minél hamarabb hozzákezdenie, még akkor is, ha úgy érzi, hogy nem elég magabiztos. Ám kellő kitartással hamar célba érhet.

Bak (december 22.-január 20.)
A látványos sikerek elkerülik, mégsem lesz oka panaszra, hiszen még, ha lassú lépésekkel is, de megvalósítja az elképzelését. Éleslátására nagy szüksége lesz.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ami szívén az a száján, és most épp ezzel szerezhet magának számos ellenséget. Túlzott őszintesége bajba sodorja, ezért jól fontolja meg, hogy kinek és mit mond.

Halak (február 20.-március 20.)
A szerelemben a vártnál kedvezőbb hétre számíthat, legyen nyitott a fogadására. Siettetni semmit sem érdemes, mert csak elrontja még a legígéretesebb kapcsolatot is.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Dr. Jánky György
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox