Főoldal > Hírek > Életmód > Horoszkóp > Heti horoszkóp: 2016. március 21-27.
horoszkóp

Heti horoszkóp: 2016. március 21-27.

Hirdetés

forrás: hirado.hu

A Rák dolgai egyre jobban alakulnak, a Mérleg következetességgel tudja elkerülni a családi zűrt, a Bak kezdi belátni, hogy hozzátartozóinak igaza van.

Kos (március 21.-április 20.)
Hangot ad a véleményének, sajnos túlságosan élesen, emiatt saját maga alatt vágja a fát. Azonban elkerülheti a kellemetlenségeket, ha előtte elszámol tízig.

Bika (április 21.-május 20.)
Rendkívül nagy a csábítás, emiatt könnyen fejest ugrana a kapcsolatba, ám a józan esze azt súgja, hogy ne tegye. Ebben az esetben az esze irányítja a tetteit.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Ne hagyja, hogy a pesszimizmus uralja a napjait, a terve hamarább megvalósul, mint gondolná. Persze nem máról-holnapra ezzel azonban érdemes számolnia.

Rák (június 22.- július 22.)
Egyre jobban alakulnak a dolgai, ennek ellenére mégsem elégedett. Sokkal többre vágyik, és nehezen veszi tudomásul, hogy túlságosan magasra tette a mércét.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Rendkívüli népszerűségnek örvend, de ne bízza el magát, mert a rajongó táborában nem mindenki őszinte. A leggyanúsabb a legkedvesebb, legyen vele óvatos.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Áldja az eszét, hogy még időben meggondolta magát és nem hozta szóba a kérését a főnökénél. Rossz hangulata miatt inkább máskorra halasztja, s milyen jól teszi.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Következetességgel tudja csak a zűrzavart elkerülni a családjában. A túlságosan nagy engedékenysége csak olaj a tűzre, és ezzel csak tovább görgeti maga előtt a problémákat.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Legyen résen, mert ha túl későn kap észbe, akkor lemaradhat számos kimondottan előnyös lehetőségről. Riválisai megelőzhetik, amit nem tud elviselni.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Szerelmi bánatára egyelőre nem találja a gyógyírt, így marad a letargikus hangulata. Munkájával sem úgy halad, ahogyan kellene, ennek ellenére ne keseredjen el.

Bak (december 22.-január 20.)
Magánéletét helyezi előtérbe, mert kezdi belátni, hogy a családjának igaza van, túl sokat dolgozik.  Az igazi ok, hogy már nehezen viseli a munkával járó stresszt.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Legszívesebben megállítaná az időt, mert nagyon jól érzi magát a kedvese társaságában. Egy percig sem tagadja, hogy teljesen a hatása alá került, sőt nagyon örül.

Halak (február 20.-március 20.)
Kellemetlen helyzetbe keveredhet, amely megoldása sok energiáját emészti fel. Ne halogassa, essen túl rajta minél hamarabb, hogy újra visszatérjen a lelki egyensúlya.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...