Hirmagazin.eu
Főoldal » Hétfőn szabadul Kaiser Ede
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hétfőn szabadul Kaiser Ede

Tizennyolc év után, hétfőn szabadul a móri mészárlásért tévesen elítélt Kaiser Ede.

Ugyan a nyolc ember meggyilkolásának vádja alól felmentették, de így is volt miért ülni ennyi évet, korábban többek között fegyveres rablásért ítélték el.

A Blikk információi szerint Kaiser nagyon várja a szabadulást, bár tart is attól, hogy miként boldogul majd. Ennyi év alatt ugyanis minden nagyon sokat változott.

A jogerős ítélet kihirdetésekor két büntetés-végrehajtási őr vigyáz Kaiser Edére. FORRÁS: MTI/SOÓS LAJOS

Ügyvédjével, dr. Dezső Antallal végig tartotta a kapcsolatot, most is ő segít neki, például meghosszabbítani személyes okmányai érvényességét. A családja is kitartott mellette, az édesanyja és az édesapja rendszeresen látogatta. Kaiser a börtönben éppen most érettségizett volna, de a koronavírus-járvány miatt ez elmaradt.

Védencem leszámolt a múltjával, többé nem akar bűnözőként élni. Mórról egyáltalán nem beszélünk azóta, hogy felmentették. A rá valló egykori barátnak is megbocsátott, de találkozni nem szeretne vele– mondta el lapnak az ügyvéd.

Nagyon várja Kaiser szabadulását az az amatőr régész is, aki 2007-ben, amikor Kaisert már jogerősen életfogytiglanira ítélték Mór miatt,egy erdőben elásva megtalálta a valódi elkövetők egyikének tárgyait. Szebenyi István azonnal értesítette a hatóságokat, így találták meg a rendőrök az igazi tetteseket, Nagy Lászlót – aki a börtönben később öngyilkos lett – és Weiszdorn Róbertet.Szebenyi azóta is pereskedik, mert nem kapta meg a nyomravezetői díjat, ügye jelenleg az Alkotmánybíróság előtt van.

Ha a férfi a fémdetektorával nem éppen ott kutat, ahol Nagy elrejtette a hátizsákját, Kaiser a haláláig ült volna– ebben az ügyben ártatlanul.
A móri bankot 2002. május 9-én rabolták ki. Két fegyveres rontott be a fiókba, és tüzelni kezdtek. Nyolc embert öltek meg.

origo, blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Elképesztő részletek Galambos Lajos vallomásából

Mazsi

Tragédia Szombathelyen: el akarta vágni felesége torkát, majd kiugrott az ablakon!

info

Börtönőrök vertek halálra egy rabot – Csak erős idegzetűeknek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------