Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Hét illegális migránst tartóztattak fel rendőreink Bács-Kiskun megyében tegnap

Vonaton és kamionban próbálkoztak, illegálisan belépni hazánk területére

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a rendőrök egy Szerbia irányából belépő vonat átkutatása során 2019. június 16-án 1 óra 25 perckor három külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a tehervonat vagonjában elbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni.

Később, a reggeli órákban – 9 óra 15 perckor – Tompa Közúti Határátkelőhelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőreinek jelzése alapján a rendőrök egy belépő kamion rakterében, a rakomány között megbújva négy afgán férfit találtak.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rendhagyó! A 2 gyermekes Majka üzenete Farkas Ferikének, aki hidegvérrel meggyilkolta a 8 éves kislányt! Könnyekkel köszködve olvastuk sorait, egy megosztással Te is fejezd ki, ha egyetértesz! (Átvett cikk)

Géza

Két és fél évet kapott S. Ábel, aki lövöldözni akart az ELTE-n

info

Halálos közlekedési baleset Vas megyében!

Géza