Főoldal » Hét év után kapta vissza ellopott kutyáját az idős magyar bácsi
Állatvilág

Hét év után kapta vissza ellopott kutyáját az idős magyar bácsi

Hi­he­tet­len dolog tör­tént egy zug­lói bá­csi­val a na­pok­ban: az ál­lat­vé­dők meg­ta­lál­ták a hét éve el­lo­pott kis­ku­tyá­ját.

Életének egyik legboldogabb pillanatát élte át az a zuglói férfi, akit a Gödöllői Állatvédő Civilek kerestek fel a napokban. A könnyfakasztó történetet Facebook-oldalukon osztották meg.

“Egy koszos kis szőrmók bóklászott a Besnyői utcán, Gödöllőn. Az egyik munkatársunk éppen arra járt, így megfogta a kutyát. Chipet nézett, az olvasó jelzett, és itt jön a csattanó: a kiskutyát még 2010-ben lopták el Zuglóban. Rendőrségi feljelentés is történt akkor, mert a gazdi mami kezéből tépte ki az állatot két suhanc. Sajnos a néni két évvel később meghalt, de a férje él, és amikor meghallotta, hogy Mazsola megvan, máris kocsiba ült a fiával és jöttek ki Gödöllőre” – emlékezett vissza a hihetetlen esetre az állatmentő csoport.

Hét év után kapta vissza ellopott kutyáját az idős magyar bácsi

Amíg a kutya gazdái kiértek Pestről, az önkéntesek kezelésbe vették a koszos kis szőrgombócot, és tiszta, igazán formás kiskutyát varázsoltak belőle.

Nagyon keresték Mazsit, még minket is letámadtak, mert a mi kutyánk hasonlított az övékére. Sajnálom, hogy a Mamija nem érhette meg, hogy hazatér szeretett állata, nagyon várta őt

– reagált az örömhírre egy másik zuglói kutyatartó, Tímea.

Hét év után kapta vissza ellopott kutyáját az idős magyar bácsi 1

Hogy eredetileg hogyan került Gödöllőre Mazsola és mi történt vele 7 éven keresztül, ez rejtély marad, bár az állatvédőknek van némi elképzelése. A kutya elrablói a mai napig nem kerültek elő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Miért ugat a kutya?

info

Méghogy az állatok nem csókolóznak?!

info

Csodaszarvast filmeztek le a Tapolcai-medencében – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------