Hirmagazin.eu
Főoldal » Heroin a hátsó kertben elásva – videók
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Heroin a hátsó kertben elásva – videók

A határok megnyílásával a nemzetközi drogkereskedelem is újraindult; a nyomozók azonnal le is csaptak, amint megindult az értékesítés.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya nyomozást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Zsolt 50 éves budapesti lakos és társai ellen.

 

A férfi nagy mennyiségben szerzett be külföldről heroint, amit a 45 éves K. István segítségével domonyvölgyi nyaralójában deponált, majd felütés után – lényegesen nagyobb mennyiségben és haszonnal – továbbértékesített.

Egyik vásárlója a 49 éves P. Pál volt, aki a megvett drogot szintén továbbadta. A rendőrök megállapították, hogy egyik férfinak sincs érdemi munkahelye, illetve legális jövedelme, miközben valamennyien luxus körülmények között éltek.

A KR NNI nyomozói azt is megtudták, hogy nagyobb mennyiségű heroin érkezett P. Zsolthoz, ezért bűnügyi akciót szerveztek a drogkereskedők elfogására. A férfit az M3-as autópályán vonták intézkedés alá, mivel Domonyvölgyről Budapest felé indult – a gyanú szerint kábítószert adni P. Pálnak. Ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de nem járt sikerrel.

Elfogásakor alsónadrágjából már előre kiporciózott heroin került elő. Ezzel egyidejűleg a KR NNI felkérésére a Terrorelhárítási Központ egysége a vidéki nyaralóban elfogta K. Istvánt. Az összehangolt művelet harmadik helyszíne P. Pál fővárosi otthona volt, őt a lakása előtt vonták intézkedés alá a nyomozók.

Az elfogásokat követően a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály rendőrei kutatásokat tartottak a férfiakhoz köthető ingatlanokban. A domonyvölgyi nyaralóban 131 gramm heroingyanús anyagot, 73 gramm folyékony metadont, és csekély mennyiségű marihuánát találtak.

Az udvaron talajradar segítségével közel 5 kilogramm kábítószergyanús anyagot – az előzmények ismeretében feltehetően heroint – találtak elásva. Az anyag vizsgálatára szakértőt rendeltek ki. A nyomozók a bűnös úton szerzett vagyon elvonása érdekében lefoglaltak 2,5 millió forintot, valamint 4500 eurót, négy nagy értékű luxusautót, illetve zár alá vettek öt ingatlant és három bankszámlát.

A KR NNI munkatársai a három férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és kezdeményezték letartóztatásukat.

police / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Újra illegális migránsok

Géza

Negyven vásárló rekedt bent egy budapesti Lidlben

Géza

Sokkoló részletek: három napig ivott, mielőtt halálba vitte a kislányát a borsodi férfi – fotók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!