Főoldal > Hírek > Életmód > Divat, szépségápolás > Herczeg Zoltán tudja, milyen napszemüveget hordasz idén nyáron
Herczeg Zoltán tudja, milyen napszemüveget hordasz idén nyáron

Herczeg Zoltán tudja, milyen napszemüveget hordasz idén nyáron

Hirdetés

Herczeg Zoltán divattervező és Bakó Attila, a Bakoo napszemüveg márka alapítója egy napszemüveg kollekció erejéig összeálltak, és limitált példányszámban elkészítették az idei nyár legvagányabb szemüvegeit.

Herczeg Zoltán tudja, milyen napszemüveget hordasz idén nyáron

„Attila barátom több éve foglalkozik egyedi, designer szemüvegek tervezésével és gyártásával.” – kezdi mesélni a kollekció születésének történetét Herczeg Zoltán. „Ezt a keretet eredetileg nekem tervezte, miután sok éve dolgozunk együtt különböző szemüveg projekteken. Az ’50-’60-as évek inspirálták, James Dean és a korai Woody Allen világa. Tudja, hogy retro- és Amerika mániás vagyok, valószínűleg ezek is ihlették tervezés közben. Bátran ajánlom többféle stílushoz és korosztálynak. A keret formája klasszikus, így sokáig nem fog kimenni a divatból.”

A tervezők szerint a kollekció darabjait az ívelt, átlátszó alkatrészek teszik igazán egyedivé, különlegessé. A napszemüveg egyelőre négy színben kapható majd. Ezeket már együtt találták ki az alkotók. Két visszafogottabb szín a fekete és a teknőc, ezek a klasszikus trendeket követik, de aki a kicsit merészebb, fiatalosabb, bátrabb fazont szeretné, az válassza a fehér vagy bordó árnyalatokat. „Fontos volt számunkra az egyediség. Két designer közös kollaborációjáról van szó, nem volt kérdés, hogy limitált példányszámban készülnek a szemüvegek. Ez nem fog szembejönni az utcán.” – hangsúlyozza a tervező Herczeg Zoltán.

Herczeg Zoltán tudja, milyen napszemüveget hordasz idén nyáron

A teljes kollekció már debütált, a szemüvegek hamarosan országszerte néhány nagyobb optikában is kaphatók lesznek, illetve a www.herczegzoltan.hu oldalon keresztül is rendelhetők.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: