Hirmagazin.eu
Főoldal » Helyreigazítás – Budapest, 18. kerület, Kondor Béla Általános Iskola ügye
Belföldi hírek

Helyreigazítás – Budapest, 18. kerület, Kondor Béla Általános Iskola ügye

Korábban megjelent egy tényfeltáró cikkünk, “Tankötelezettség Magyarországon, de.. ” címmel (amit azóta töröltünk médiáról és a rendszerünkből is), a Budapest, 18. kerület, Kondor Béla Általános Iskola bizonyos hiányosságairól.

A cikket Kovács Karolina munkatársunk írta akkor. A cikk egy tanító információja alapján készült el, miszerint az iskolában szennyezett a víz, és december óta nem kapnak a gyerekek gyümölcsöt.

Ezen információja alátámasztására a tanító kérte a szülőket (többek között Kovács Karolinát is, mivel Ő is egy szülő), hogy vigyenek be az iskolába (nulladik tagozatos, un. előkészítő osztályba) ásványvízet és gyümölcsöt.

A héten, mivel kiderült, hogy a tanító nem úgy gondolta, vagy nem az információ komolyságának megfelelően, nem helyesen mondta el a valós információt, vagy nem tudta, hogy az anyuka cikk-szerkesztő, vagy nem is igaz, hogy a víz szennyezett, csak lehet hogy ő nem szereti ezt a fajta vizet, ami az iskolai csapból folyik, később azt nyilatkozták, hogy nem is mondott ilyet, szóval több egyeztetés történt ezügyben, amelynek hatására a cikket, mint említettem, töröltem.

A mai napon az iskola illetékes vezetője kérte Kovács Karolinától a helyreigazítást, íme:

HELYREIGAZÍTÁS:

 

Budapesten, a Kondor Béla Általános Iskolában a víz természetes jellegű, megfelel minden előírt követelménynek, nem rossz ízű, és főként nem szennyezett!

Budapesten, a Kondor Béla Általános Iskolában a gyermekek az előírtaknak megfelelően kapnak étkezést, gyümölcsöt!

A HIRMAGAZIN.EU ONLINE MÉDIA cikke egy szerkesztői információ alapján készült el, a szerkesztői információ tanítói információra épült, s mint ilyenkor lenni szokott, utólag, a szóbeli információnak már nincs gazdája, ezért –

A HIRMAGAZIN.EU ONLINE MÉDIA HELYREIGAZÍTJA KORÁBBI CIKKÉT, AMIT AZÓTA TÖRÖLTÜNK A MÉDIÁRÓL!

 

A KONDOR BÉLA ÁLTALÁNOS ISKOLA- TISZTESSÉGES, BECSÜLETES, ODAFIGYELŐ, GONDOSKODÓ, MEGBÍZHATÓ VEZETŐITŐL ÉS AZ ÉRDEKELTEKTŐL EZÚTON IS ELNÉZÉST KÉRÜNK!

Egyúttal felajánljuk, hogy amennyiben bármilyen médiasegítséggel állhatunk az iskola rendelkezésére, azt természetesen, díjmentesen vállaljuk!

 

Kiemeljük továbba azt a hitvallásunkat, hogy számunkra MAGYARORSZÁGON, a gyermek a legfontosabb érték, hisz ők a jelen és jövő zálogai. Mi imádjuk a gyermekeket, és nagyon kritikusan vizsgálunk minden velük kapcsolatos információt!

 

A HIRMAGAZIN.EU ONLINE MÉDIA ezért nem tud “elmenni” egyetlen olyan információ mellett sem, amely a gyermekek esetleges hiányt szenvedését, vagy más, a gyermekeket érintő tényezőket taglalják.

 

Az ezen ügyben megfogalmazott probléma tehát nem valós, így azzal a megnyugvással zárhatom soraim, hogy gyermekeink Budapesten, a 18. kerületben, a Kondor Bála Általános Iskolában biztonságban vannak, nevelésük, oktatásuk a leggondosabb módon megfogalmazott, amit ezúton is hálásan köszönök!

 

Bognár Géza, a Hirmagazin.eu tulajdonosa, főszerkesztő

Hasonló hírek

A nők elleni erőszak társadalmi probléma, mindannyiunk felelőssége – Kovács Karolina cikke

Kovács Karolina

Trump munkalátogatásra hívta Orbán Viktort

Géza

Eltitkolt hangelvétel: Haynaut éltetik, Kossuthot gyalázzák a Jobbik hívei!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------