Image default
Belföldi hírek

Helyesírási hibáktól hemzseg Karácsonyék hirdetése. Az M1 Híradó cikke!

Tele van helyesírási és tördelési hibákkal az MSZP-Párbeszéd miniszterjelöltjeit bemutató hirdetés, amely az egyik napilapban jelent meg. Erre a mandiner.hu figyelt fel.

Kép: 24.hu

A miniszterjelölt szót például hét alkalommal írták le kötőjellel. Érdekesség, hogy a legtöbb elírás éppen az oktatási miniszterjelölt szövegében van. A pártszövetség miniszterelnök-jelöltje Karácsony Gergely szerint ez nem politikai probléma, a tördelőt kell kirúgni a bakik miatt.

 Eredet cikk és videó: https://www.hirado.hu/belfold/belpolitika/cikk/2018/03/17/helyesirasi-hibaktol-hemzseg-karacsonyek-hirdetese/ideó:

 

..

Az M1 Híradó stábja megkérdezte Karácsony Gergelyt, hogyan készülnek a kormányzásra vagy egy oktatási reformra, ha egy rövid hirdetésben sem tudják megjeleníteni helyesen elképzeléseiket. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint nem ők, hanem a tördelő a hibás a bakikért.

„Ki kell rúgnunk a tördelőt, de azt gondolom ez nem egy politikai probléma” – felelt Karácsony Gergely.

A hirdetésben egyébként hangsúlyozzák: a bemutatott miniszterjelöltek mind szakemberek, akik már sokat tettek saját szakterületükön és eddigi munkásságuk alapján teljesen világos milyen irányba vinnék majd az általuk vezetett minisztériumokat.

Forrás: M1 Hiradó

Hasonló hírek

Orbán Viktor áll Martin Schulz rendelkezésére

info

Polt szerint eredményesebben derítik fel a korrupciót

Edit

Orbán Viktor: Budapest kész megragadni az esélyt az olimpia megrendezésére

Edit