Főoldal > Hírek > Szabadidő > Média és szórakozás > Helikopteres “lövöldözésre” ébredtek éjszaka a Budapest XVIII. kerület lakói
JOINT BASE MCGUIRE-DIX-LAKEHURST, N.J. -- A UH-60 Blackhawk helicopter assigned to Task Force Guardian, flies over areas along the storm-damaged coast of New York on a mission from Joint Base McGuire-Dix-Lakehurst, N.J. to Floyd Bennett Field, NY, Nov. 4, 2012. The helicopter is assisting with the movement of the National Urban Search and Rescue task force teams from JB MDL to storm damaged areas in New York and New Jersey. (U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Parker Gyokeres/Released)

Helikopteres “lövöldözésre” ébredtek éjszaka a Budapest XVIII. kerület lakói

Hirdetés

A Budapest Airport szóvivője megerősítette, hogy csak filmforgatás volt a helyszínen.

A UH-60 Blackhawk helicopter. U.S. Air Force photo by Tech. Sgt. Parker Gyokeres/Released

Helikopteres akció zaja verte fel a 18. kerület csendjét – írja az Index. Az olvasói beszámoló szerint a Ferihegy D-porta irányából, egy kb. 3-400 méteres hosszanti sávban alacsonyan köröző helikopter adta ki a hangot, amely keresőreflektorral pásztázta a területet. A “fültanú” szerint 5-6 percenként lövések lehetett hallani változó sorozatokban.

“A gyorsforgalmi út fölött repülő helikopter rendőrségi jármű lehetett. Nem zárja ki, hogy a Terminátor film forgatása zajlott” – állította az olvasó, és beszámolójából kiderült, hogy “a hangzavar 01:03 perckor abbamaradt ezen a helyszínen, de a rotor hangja még hallható volt távolabbról”.

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője megerősítette, hogy filmforgatás volt.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: