Hirmagazin.eu
Főoldal » Hegyet építenek Sanghajban
Életmód hírek

Hegyet építenek Sanghajban

Sanghaj városképe gyökeresen megváltozik, ha a brit Heatherwick Studio építész- és dizájncsoport valóban megvalósítja a már 2010-ben, a sanghaji expón bemutatott lenyűgöző tervét, az M50 hegyet.
Hegyet építenek Sanghajban

A mesterséges hegy legmagasabb pontja 20 emeletnyi magasan lesz. A hegyet alkotó különböző kockaházacskákhoz még összesen 400 terasz is tartozik, a zöldterületek arányát tovább növelendő, s így válik a fűvel, fával gazdagított épületegyüttes olyan képződménnyé,mintha egy zöld hegy nőtt volna a város közepén.

Az építmény kockáiban üzletek, kávézók, éttermek, műtermek és lakások lesznek, de a tervek szerint néhány műemlék épület is helyet kap majd eredeti formájában.

A stabilitás érdekében 1000 tartóoszlopot is beépítenek a kockaházakból összerakott komplexumba, melyek mindegyikének a tetejére egy-egy fát ültetnek, így még elképesztőbb látvány tárul majd a városlakók elé.

Forrás: világszám

Hasonló hírek

Melyik olaj a legegészségesebb a sütéshez?

info

Pénzbüntetés járhat, ha a gyerek hiányzik az óvodából

info

Általános iskolai tananyag lesz az újraélesztés

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!