Hirmagazin.eu
Főoldal » Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…
Életmód hírek

Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…

Minden anya vágya az, hogy a gyermeke szeretetben és biztonságban nőhessen fel, ám az élet a családi fészken kívül sok veszélyt rejteget és a puszta szülői jóakarat nem fogja mindegyiktől megóvni a csemetét. Ezt egy arizonai anyuka is megtapasztalta.

Alice Martin a bölcsődéből vitte haza 15 hónapos kislányát és éppen a ruháit akarta lecserélni, amikor észrevette, hogy a gyermek teste tele van véraláfutással. Rosalynn akkor kezdte a bölcsit.

Alice szava elakadt, rettenetesen dühös volt és sírva fakadt. A sokk után rájött, hogy harapásnyomok borítják a kislány bőrét. Hiába volt olyan jó hírneve a bölcsődének, mégis megtörtént egy ilyen eset, ezért úgy gondolta, hogy a többi szülőt is értesítenie kell arról, mennyire figyelmetlenek az intézmény gondozói.

“Biztos vagyok benne, hogy egy gyermek, akit többször is megharapnak, sír és dühös lesz.” – jegyezte meg Alice.

Ezért sem fért a fejébe, hogy a gondozók miért nem szóltak neki a történtekről. Panaszt tett a rendőrségen és képeket is megosztott a lányáról. A rendőrök később megállapították, hogy valóban harapásnyomokról van szó, ám az anya felháborodása ellenére nem alkalmaztak semmilyen büntetést.

“Elképzelésem sincs, hogy hány percre hagyták egyedül őket, hogy senki nem avatkozott be. Talán a kiáltást is figyelmen kívül hagyták… sok időbe telik ennyi harapást ejteni.” – mondta Alice.

A bölcsőde nem nyilatkozott az esetről, mondván az édesanyának nincsen elegendő bizonyítéka.

Az 1-3 éves korú gyermekek esetében a harapdálás nagyon gyakori jelenség és bár a szülők aggódnak miatta, normálisnak tekinthető. A gyermek ezáltal lehet, hogy a világot próbálja felfedezni, fogfájást akar enyhíteni vele vagy érzelmeket fejez ki általa minden rossz szándék nélkül.

Nagyon fontos, hogy a szülő megtudja, mi az oka a harapdálásnak és megbeszélje a gyermekkel, hogy hogyan lehet más módon érzelmeket kifejezni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hasonló hírek

Napi cuki: így reagált a kislány az apukájára, akit életében először látott szakáll nélkül – VIDEÓ

Mazsi

PÁRKAPCSOLAT – Fluor Tomi minden lánynak ezt üzeni

Edit

Üzenet nőknek – olvasd el!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------