Főoldal » Házasság nélkül is boldogok a hazai sztárpárok
Bulvár

Házasság nélkül is boldogok a hazai sztárpárok

Mi­köz­ben a leg­töb­ben akkor érzik csak tel­jes­nek a kap­cso­la­tu­kat, ha oltár elé áll­nak, so­kak­nak a papír egy­ál­ta­lán nem fon­tos a bol­dog­ság­hoz.

2015-10-04_074809

Míg egyeseknek minden vágya az esküvő, addig több sztárpár bizonyítja, hogy az igenek kimondása nélkül is tökéletes lehet egy kapcsolat. A hivatalos családi állapotukon pedig eszük ágában sincs változtatni, még a közös gyerek ellenére sem.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor is ezt a tábort erősíti, annak ellenére, hogy 10 éve vannak együtt, és kislányuk már 8 éves. A TV2 műsorvezetője azért nem tartja fontosnak a házasságot, mert ő már egyszer oltár elé állt, ám házassága korántsem tartott örökké. Bochkor viszont azt gondolja, hogy a házasság alapvetően a bizalmatlanság kiküszöbölésére szolgál, hisz a párból az egyik fél mindig jobban akarja az esküvőt.

2015-10-04_074707

Negyven éve él együtt párjával, Attilával Nyertes Zsuzsa. Szerelmük gyümölcseként 22 évvel ezelőtt megszületett lányuk, Zsuzsó, de a papírt még mindig nem tartja fontosnak a páros.

2015-10-04_075418

Berki Krisztián és Hódi Pamela szerelme igazán viharosnak mondható. Hol együtt vannak, hol nem, de közös gyerekük, Natasa Zselyke örökre összeláncolja őket. Most épp nagy a szerelem a celebek között, de volt egy hosszabb mosolyszünet is. Berki már eljátszott az esküvő gondolatával, meg is kérte Pamela kezét, de akkor a nő nemet mondott gyermeke apjának.

2015-10-04_075608

Az extrém énekesnő, Pásztor Anna sem a házasság híve, pedig kisfia édesapja már kétszer is megkérte a kezét. Anna azt mondja, hogyha egyszer véletlenül beadja a derekát, akkor sem szokványos lagzi lesz. Szíve szerint egy szalonnasütéses, gitárszóval kísért esküvőt tartana.
2015-10-04_075842

A profi bokszoló, Erdei Zsolt sem vette feleségül mostani párját, Rékát, pedig már közös gyermekük is született. Madár azt mondja, hogy szóba se jöhet az esküvő, mert első felesége, Arabella mellett teljesen kiábrándult a házasságból.

2015-10-04_080115

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Durva: bedrogozták a TV2 sztárját!

Mazsi

Gáspár Győző levélben kéri Orbán Viktor segítségét

Edit

Belebetegedett Klapka György és felesége a zaklatásokba!

Mazsi