Főoldal » Házaspár őrizetben
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Házaspár őrizetben

Kábítószer-kereskedelem miatt tartottak házkutatást egy sóskúti családi házban a budaörsi rendőrök. (2017. 12. 17., vasárnap, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 43 éves sóskúti férfi és 41 éves felesége ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfit a budaörsi rendőrök felkérése alapján a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el 2017. december 15-én este abban a sóskúti ingatlanban, ahol a budaörsi nyomozók házkutatást tartottak.

A családi házban kábítószerkereső kutya segítségével különböző típusú kábítószert találtak, elsődleges adatok szerint több száz darab ecstasy tablettát, mintegy 1,5 kilogramm speed-et és közel 2 kilogramm marihuánát.

A drog mellett a nyomozók a porciózáshoz szükséges eszközöket, digitális mérleget, továbbá egy gáz-riasztó pisztolyt és több mint kétmillió forint készpénzt találtak és foglaltak le. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a házaspár az elmúlt időszakban rendszeresen értékesített kábítószert más személyek részére.

A férfit, majd feleségét is a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás: police.hu

 

Hasonló hírek

FRISS! Lövöldözés Bőnyben: akcióban a TEK

Edit

Újabb vallomás a Fenyő-gyilkosság ügyében: mindent kitálalt a ’90-es évek médiaháborújáról a köztévé egykori alelnöke

Géza

Holttestet találtak egy kiégett házban Sajólászlófalván

Géza