Image default
Horoszkóp

Havi horoszkóp 2018. november – Önbizalom és bizonytalanság

Az Ikrek félreértésbe keveredhet valakivel, a Nyilas nagylelkű lesz valakivel. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap elején kiegyensúlyozott gondolkodás jellemez majd, ez jó időszak lesz az üzleti és pénzügyek intézésére, szerződések aláírására és fontos döntések meghozatalára is. Ebben az időszakban egy szerencsés esemény növeli az önbizalmadat és segít egy pénzügyi természetű probléma megoldásában is.

A hónap közepén viszont elveszted a hited valamiben, vagy valakiben, mivel csalódnod kell. Az első napok sokkja után derül ki, hogy ez tartós, vagy rövid távú változásokat okoz majd benned. Ha a bizalom megszakad, nehéz újra hinni, de nem lehetetlen. A dolog valószínűleg nem kizárólag rajtad fog múlni.

Twice.hu

A hónap vége felé egyre inkább a nyugalom és a harmónia jellemez majd, néhány célodat eléred és jó alkalmat találsz arra is, hogy újakat tűzz ki. Környezetedben pozitív lehet a hozzáállás, ami még jobban növelheti az önbizalmadat.

A hónap utolsó napjaiban feszült viszony alakulhat ki egy családtagoddal, melyet az ő meggondolatlan viselkedése, vagy kommunikációja okoz majd. A te türelmeden és pozitív hozzáállásodon múlik majd a viszony folytatása.

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban az lehet a benyomásod valakivel kapcsolatban, hogy tudatosan próbálja nehezíteni az életedet. Próbálj meg erre visszafogottan reagálni, mivel az illető célja éppen a provokáció lehet. Megvárja az éles reakciódat, megsértődik és máris ő irányít. Ha átlátsz rajta, a dolog inkább lesz szórakoztató, mint idegesítő.

A hónap közepén viszont egy változás következtében fennálló bizonytalanság kellemetlen hangulatot hoz benned, mivel aggodalmaid lehetnek a pénzügyeidet illetően. Egy elköteleződés ezen változtathat, viszont így később kevesebb mozgástered lehet majd. Ez nehéz döntés, gondold meg jól.

Boon

Ezekben a napokban ráadásul csalódhatsz is valakiben, aki hozzád közel áll és úgy viselkedik, ahogyan tőle ezt nem vártad volna.

A hónap második felében erős lesz benned a késztetés, hogy új utakat keress a munkádban és talán a magánéletedben egyaránt. Ez feszültségekhez is vezethet, így fokozottan ügyelned kell arra, hogy mindig fenn tudd tartani az önkontrollt magadban.

A hónap végére helyreáll benned az önbizalom és erősödik az optimizmus is. A jövő egyre reménytelibbé válik, amit az is erősít, hogy valamit végre megkaphatsz, amire már régóta vágytál.

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején megnő a valószínűsége, hogy félreértésbe keveredj valakivel, így fordíts különösen nagy figyelmet a megfelelő kommunikációra és a világos egyértelmű döntésekre. Ezekben a napokban, ha szerződést kötnél, járj el különösen nagy figyelemmel és ha kell, inkább kérj szakértő segítséget.

Az jó, ha erősen összpontosítasz a pénzre, a vagyonra, de közben ügyelned kell arra is, hogy a környezetedben egyes lépések visszatetszést kelthetnek. Mindig törekedj arra, hogy a pénzedet ne mások kárára szerezd meg. Ez néha nem könnyű feladat, de neked sikerül majd megtalálnod az utat.

Twice.hu

A hónap közepén némi bizonytalanság léphet fel benned, mivel meggyengülhet a hited valamiben, ami eddig zsinórmértékül szolgált egyes döntéseidben. A világ folyamatosan változik és a régi szabályok egyes esetekben már nem érvényesek. Változz te is a világgal!

A hónap végén felerősödhet benned a frusztráció és a harag, ami könnyen vezethet konfliktushoz a környezeteddel, ha nem gyakorolsz önuralmat. Mérsékeld az elvárásokat a környezeted és önmagaddal szemben is, mert könnyen lehet, hogy túl nagyok az elvárásaid. Gondold végig, hogy mit akarsz elérni és ehhez mi a valóban kivitelezhető megoldás.

Mire véget ér ez a nehéz hónap, megtalálod az utadat és kisimulnak a dolgok is körülötted.

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjai harmóniát és belső nyugalmat hoznak számodra, a munkádban pedig rendkívül produktív időszak vár rád. Itt az alkalom, hogy fejlődj és a terveidet is hozzá igazítsd a változásokhoz és a megnövekedett lehetőségeidhez. Ehhez most hathatós külső támogatást is kaphatsz.

A magánéletedben ugyanakkor egy váratlan esemény megmutathatja, mennyire is sebezhető a kapcsolatod, ami arra sarkall, hogy a biztonság, stabilitás és esetleg egy nagyobb elköteleződés irányába mozdulj el.

A hónap közepén a szokásosnál is vonzóbbnak érezheted magadat, amely magabiztosságot kölcsönöz majd a kapcsolatodban, ha pedig egyedül élsz, nagyobb teret ad számodra az új élmények begyűjtéséhez is.

Twice.hu

Erre még ráerősítetsz a szépségipar szolgáltatásaival és termékeivel, az pedig már igazán ütős kombináció lehet.

A hónap második felében változás várható a magánéletedben, ami izgalmat hoz, de elsősorban jó értelemben. Ez jó időszak lehet egy kis flörtre, de arra is, hogy meglévő partnereddel egy kicsit feldobjátok az unalmas hétköznapokat. Engedd szabadon a fantáziádat és kezeld lazábban a tabukat is a hálószobában!

A hónap utolsó napjai egy új projekt elindítását hozhatják számodra. Bátran fogj bele, légy kezdeményező és bátor!

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején a szokásosnál is keményebben kell a munka mellé állnod, ha azt szeretnéd, hogy az eredmény olyan legyen, mint ahogy te azt elvárod. Ezekben a napokban bizonyítanod is kell a rátermettséged valamiben, hogy elérd a célod. Ne hagyd magad ugyanakkor megalázni, provokálni. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amely vállalhatatlan számodra, inkább lépj vissza elegánsan.

A szerelmi életed kissé bizonytalanná válhat egy időre, a jövőt pedig nagyban befolyásolja majd, mennyire leszel képes megbocsátásra.

A hónap közepén szerződések megkötése vár rád és döntéseket kell hoznod. Légy körültekintő, nehogy az eddigi összes munkád füstbe menjen egy meggondolatlan lépés miatt.

Twice.hu

A hónap második felében megnövekedik az igényed a szeretetre, de könnyen lehet, hogy ezért meg kell dolgoznod egy kicsit. Önzési hajlamodat feladva, tegyél gesztusokat a partnered felé, melyet ő örömmel fogad majd. Csökkentsd egy kicsit az elvárásaidat vele szemben és vedd észre, hogy mekkora nyomást helyez rá, hogy megfeleljen neked.

A hónap vége felfokozott szenvedélyeket hoz az életedbe, ami nem csak a partnerkapcsolatodra, hanem a munkádra is pozitív hatással lesz. Légy rugalmas és állj készen egy lehetőségre, amely hamarosan mindent megváltoztat körülötted, ha te is úgy akarod.

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején a megnövekedett vitalitásod segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezek a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Ha egy kezdeményezést indítanál, akkor most van erre jó alkalom.

A magánéletedben viszont egy múló bizonytalanság borzolhatja a kedélyedet, amit egy váratlan esemény okoz és megmutatja, hogy milyen törékeny és sebezhető egy jól felépített kapcsolat is néha. Ez arra sarkall, hogy elgondolkodj azon, milyen módon növelheted az elkötelezettséget a kapcsolatban egymás iránt.

Twice.hu

A hónap közepén az idegesség és a kapkodás hibákat hozhat a munkádban, amelyre ráerősíthet az is, ha valaki rossz tanácsát fogadod meg. Igyekezz mindig higgadtan kezelni egy problémát és ne csapj le az első ötletre, amely beesik az ablakon.

A hónap második felében egy nagyobb változás körvonalazódik körülötted, de ahhoz, hogy ez a javadat szolgálja, szükséged lehet az intuíciódra is. Izgalmas időszak vár rád és ha sikeresen veszed az akadályokat, különleges változásokat indíthat be a személyes életedben.

A hónap végén kissé elfáradhatsz és megnövekszik az igényed egy kis gyengédségre, romantikára. Szerencsére van körülötted olyan valaki, akitől ezt mindig megkapod, amikor vágysz rá.

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején olyan lehetsz a környezeted számára, mint egy energiabomba. Kreativitásod és mentális erőd szinte energizálja a körülötted lévőket, így jó alkalom lesz most arra, hogy beindíts valami új dolgot magad körül és ehhez megnyerd a környezeted támogatását is.

Ezekben a napokban képbe kerülhet számodra egy utazás is, amelynek már a szervezése közben is olyan gazdag ismeretanyagra teszel szert, amelyet később jól tudsz hasznosítani az életedben.

A hónap közepén meginghat a bizalmad valaki iránt, akiben eddig vakon hittél és ez egyre növekvő bizonytalanságot okoz benned. A lelked a két szélsőérték között ingadozik majd és hosszú időnek kell eltelnie, hogy ebben a kérdésben nyugvópontra juss.

Twice.hu

Így van ez: a bizalmat megszerezni hosszú idő, elveszíteni viszont a pillanat műve.

A hónap végén magabiztosságod és pozitív hozzáállásod jó benyomást kelt valakiben, aki nagyon sokat segíthet neked az előrelépésben szakmailag. Ügyelj arra, hogy ne légy tolakodó, várd meg az egyértelmű jelzést arra, hogy megtehesd végre, amit szeretnél.

A hónap végén konfrontációba keveredhetsz egy közeli ismerőssel, vagy rokonnal, de ügyelned kell arra, hogy a helyzet ne fajuljon el és ne okozzon hosszú távú problémát a kapcsolatotokban.

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején ismét el kell gondolkodnod az idő múlásán, ami egy rövid időre kibillenthet az egyensúlyodból. Mivel azonban stabil és kiegyensúlyozott a lelked, könnyen visszatalálsz önmagadhoz és koncentrálhatsz végre az előtted álló feladatokra, tervekre.

Ez fontos is lesz, mivel a körülötted zajló változások most kihatnak a pénzügyeidre is, aminek kezelésére könnyen lehet, hogy egy hosszabb távú elkötelezettség vállalására lesz szükség. Légy körültekintő és csak olyasmit vállalj be, amelyet teljesíteni tudsz és a későbbiekben nem korlátoz majd túlságosan a mindennapokban.

A hónap közepén egy jó ötleted következtében megnövekedhet a népszerűséged a közvetlen környezetedben és egyszerre mindenki a közeledben szeretne sütkérezni.

Twice.hu

Élvezd a figyelmet, de ügyelj arra is, hogy te se hanyagold el azt, aki erre most jobban rászorul a támogatásra, mint te.

A hónap második felében egy kiszámíthatatlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, és ami lehetetlenné teszi, hogy alaposan megfontold a tetteid következményét. Az ügy kimenetele elsősorban a magánéletedre lehet hatással és könnyen lehet, hogy egy hosszabb folyamat lesz helyre hozni a károkat.

A hónap végén a munkádban szükség lehet a kezdeményezőkészségedre, mivel valami teljesen új dolgot neked kell először kipróbálnod. Légy merész, de óvatos is, mivel a dolog némi kockázattal is jár.

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje szellemi éberséget és gyors gondolkodást követel tőled. Nagyon elfoglalt leszel ezekben a napokban, terveket készíthetsz, szerződéseket írhatsz alá és szükséged lesz arra is, hogy megfelelően kommunikáld a környezeteddel, mit miért teszel.

Ezekben a napokban valakinek szüksége lehet a nagylelkűségedre és a segítségedre. Tedd meg, amit lehet ez ügyben is, vidámabb és elégedettebb leszel és ne feledd azt sem, hogy az élet mindig kamatostól adja vissza az ilyesmit.

A hónap közepén szinte naponta változik majd a hangulatod, hol szorongást, hol pedig kitörő optimizmust érzel aszerint, ahogyan az aktuális napi történések befolyásolnak. A remény hal meg utoljára, de soha se feledd, hogy néha elő kell venni a kockás papírt és kiszámolni, mennyi az annyi.

Twice.hu

A hónap második felében kapcsolati problémáid merülhetnek fel, ha nem tudod kordában tartani az érzelmeidet és a reakcióidat. Igaz, hogy egy erős kapcsolat sok mindent kibír, de nem biztos, hogy ezt napi szinten tesztelni kellene.

A hónap végére össze kell állítanod egy stratégiát az elkövetkező évekre, mivel egyre közeledik az a vonal, amelyet magad elé húztál és amelyet már nem szeretnél átlépni. Ezekben a napokban kiéleződhet egy feszültség közötted és egy számodra fontos személy között, melyet csak egy okos kompromisszummal tudsz feloldani.

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején igyekezned kell jó benyomást kelteni a környezetedben, ami nagy valószínűséggel tökéletesen sikerül majd és ez komoly önbizalom növekedést okoz nálad. Ha van egy kezdeményezés, melyet szeretnél elindítani, akkor most lesz itt az alkalom. Vágj bele és sikered lesz!

A hónap közepe megmutatja számodra, hogy pénzügyileg sebezhető vagy, ami arra ösztökél majd, hogy elmozdulj a nagyobb stabilitás és az anyagi biztonság irányába. Ha megvan a terved egy változtatásra, most van itt az ideje, hogy elkezdj dolgozni rajta. Ne feledd, hogy ez az időszak számodra nagyon kedvező egy új elkötelezettség vállalására is.

Twice.hu

Ezekben a napokban a magánéletedet is fokozott szenvedély jellemzi, emiatt nem feledkezhetsz meg fontos dátumokról és ügyelj arra is, hogy ne okozz csalódást olyasmiben, ami a partnered számára fontos.

A hónap végén egy flört csábítása nagy lehet, de bármekkora is a kísértés, most nem szabad engedned ennek, hacsak nem elfogadható számodra egy gyors szakítás lehetősége.

A hónap vége viszont sikert hoz számodra egy nagyon fontos dologban. Emiatt viszont irigységgel és intrikákkal kell számolnod a jövőben.

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején számolj azzal, hogy a szokásosnál keményebben kell megdolgoznod a sikerért és mindenki másnál jobban kell majd bizonyítanod a rátermettségedet egy feladatra. Mindeközben lehet, hogy az öntudatosság, mely jellemez, lesz, akit felháborít és provokációval is kell számolnod. Hagyd ezeket figyelmen kívül és koncentrálj a nagy képre.

Ezekben a napokban szükséged lehet a megbocsátás képességére is, amit főleg a magánéletedben történő események indokolnak. Légy türelmes, de ügyelj arra is, hogy ne használják ki a jó szívedet.

A hónap közepén, mivel rosszul viseled, ha csalódást okoznak neked, nagyobb érzelmi kontrollra lesz szükséged, ha nem akarsz egy elhúzódó vita közepén élni az elkövetkező hetekben.

Twice.hu

A hónap második felében egy változás zavarja meg a mindennapjaidat, amely rugalmasságot követel tőled és néhány dolog utólagos felülvizsgálatát. Ha változik a környezet, a régebben kitűzött célok néha értelmetlenné válnak.

A hónap végén lelkesedés és megnövekedett vitalitás jellemez majd, ebben az időszakban valódi előrelépést érhetsz egy számodra fontos magánéleti probléma megoldásában.

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban belső nyugalom és harmónia jellemez majd, mivel körülötted a dolgok az előzetes elképzeléseid szerint haladnak. Ezekben a napokban figyelned kell, mert alkalom adódhat arra, hogy még tovább fejlődj és támogatást szerezz olyan helyről is, ahonnan eddig nem számoltál segítséggel.

A magánéletedben a türelem és a megbocsátás lenne szükséges, hogy tovább tudj lépni valakivel kapcsolatban, de erre nehezen lehet téged rávenni. Te ugyanis, ha szeretsz valakit, szinte mindent feladnál érte, de ha csalódást okoz, nagyon hosszú idő kell, hogy ismét bízni tudj.

Twice.hu

A hónap közepén az idegesség és az időhiány megnöveli a lehetőségét annak, hogy hibás döntést hozz, így ebben az időszakban fokozottan támaszkodj arra, akiben a legjobban megbízol, hogy elkerülj egy esetleges katasztrófát.

A hónap második felében egy flört pezsgően hat az érzelmeidre, de óvatosnak kell lenned, mivel egy meggondolatlan lépés könnyen felboríthat minden, amit fontosnak tartasz.

A hónap végén egy nagy lehetőségről kell lemondanod, amely dühöt és frusztrációt okoz benned. Ne feledd, hogy nincs soha vissza nem térő lehetőség. Majd összejön a dolog legközelebb.

Forrás: alon.hu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2015. július 17., péntek

Edit

Álomfejtés (Ü,Ű,V,Z,ZS)

info

Napi horoszkóp – 2015. október 1., csütörtök

Edit