Főoldal » Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert
Bulvár

Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert

Ke­mény lec­két ka­pott Hajdú Péter. A lec­kéz­tető pedig az a Havas Hen­rik volt, aki­től még a leg­ta­pasz­tal­tabb ri­por­te­rek­nek is inukba száll a bá­tor­sá­guk…

Hajdú Péter ugyanakkor becsülettel állta a sarat az Esti Frizbi felvételén, miközben Havas Henrik egyetlen pillanatra sem lazított a satun. A szerdai forgatáson szinte tapintható volt a feszültség, hiszen a Tanár úr vállalkozott arra, hogy elmondja őszinte véleményét ATV-s kollégájáról.

Mint ismeretes, Havas nem éppen hízelgően nyilatkozott Péterről nemrégiben, amikor nem csak műsorvezetői és riporteri képességeit, vonta kétségbe, de azt is kijelentette, hogy nem ért a nőkhöz.
Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert
Kemény osztást kapott Hajdú
Fotó: Keller Mátyás

“Péter, nekem veled személy szerint az égvilágon semmi bajom, de én veled kapcsolatban mindig abból indulok ki, amiket a bulvárnak nyilatkozol. Nemrég telesírtad az egyik lapot, hogy egyszer elhagyott egy barátnőd, aki miatt zokogtál, máskor arról beszéltél, hogy minden nőt megkapsz…

Az én megfigyelésem az, hogy aki ilyeneket nyilatkozik, az vagy látens homoszexuális, vagy valamit kompenzál

– lendült mindjárt támadásba Havas, aki ezután szakmai okításba kezdett.

Havas kamerák előtt osztotta ki Hajdú Pétert 1
Őszinte és kíméletlen
Fotó: Keller Mátyás

“Te magad mondtad, hogyha a Showtime nem jön össze, végiggondolod, hogy folytassad-e a dolgot. Hát az a baj, hogy döntöttél. Szerintem nagyon jó producer lennél. Az a baj veled, hogy olyan hülyén nézel. A kamera előtt élni kell, te pedig nem tudsz gesztikulálni. Az az út, amin te jársz, a szakadékba vezet…”– osztotta Hajdú Pétert saját műsorának felvételén Havas Henrik.A műsorvezető azonban nem hagyta magát, és kemény kérdésekkel bombázta a Tanár urat.

A Havas kontra Hajdú adok-kapok részleteit érdemes lesz követni. Mi csak a felszínt kapargattuk, hiszen a Tanár úr több ismert emberről is leszedi a keresztvizet szakmailag.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Janice Dickinson hatvan évesen is bevállalta a bikinit. Nem kellett volna!

Edit

Szemet vetettek a gyönyörű Mrs. Clooneyra

info

Merész dekoltázzsal premierezett a Halálos iramban főszereplője – Fotó!

info